gigo03 написа:Аз, се притеснявам да не ми е малка, ти ми казваш че ще ми е голяма.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
mark mladenov написа:Здравейте!
Някой знае ли тресета за кране в София
Metomixa написа:Ще си вземам Scott Voltage fr30 177см. sym висок и въпросът ми е какъв размер трябва да бъде рамкатаГлавно ще го карам DH и малко XC
icko0o написа:RS Boxxer Race 05/06 vs. Marzocchi 66 R ? Може ли да ми дадете мнение коя е по-добрата вилка откъм работа предвид,че са от долу горе една и съща година.
Мерси.
FastBiker написа:Здравейте! Задна главина, за която пише, че е за 8-9 скорости, може ли по някакъв начин нещо да се промени и да става и за 10 скорости? Става въпрос за Dartmoor X-FORCE
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
bdz43r написа:Нищо не трябва да се променя, тя и така си става за 10.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Fanatico написа:Напълно е възможно да не разбираш колко точно са ти изхабени касетата и плочата.
r1nftw написа:Явно.
В момента нямам възможност да сменя всичко на 1 път.Да махна новата верига и да сложа старата, като преди това я почистя?Тази ще се прецака ли ако я карам така?
r1nftw написа:... сложих я с необходимата дължина и при въртене имам чувството, че всеки момент ще прескочи.(на всяка скорост).Преди карах с 2 вида веригаШимано & КМС пак за 8 скорости(пина е 1:1 с новата кмс по дължина).И не прескачаш.Като го наложих една до друга, старата някак си беше разтеглена един вид....
rsf написа:Щом си сложил чисто нова касета преди време, въпроса е, с чисто нова верига ли я сложи? Защото ако си сложил нова касета на ползвана верига е нормално касетата да е отишла бързо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта