обща покупка от chainreactioncycles.com

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: обща покупка от chainreactioncycles.com

Мнениеот jivkonik » Съб Сеп 19, 2009 9:03 pm

Почти е събрана новата поръчка, сряда-четв след почивните дни поръчвам. За повече инфо - ЛС !
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот GoogleMe » Сря Сеп 23, 2009 9:11 pm

ако ще се прави нова поръчка и аз влизам и ако може да ми пратите едно ЛС
Изображение
GoogleMe

Рейтинг: 1200

Мнениеот kojota » Чет Сеп 24, 2009 5:01 pm

И аз най вероятно ще се включа - само да драснете едно лично как става ( кой събита парата :)) ) - 55 лири
Аватар
kojota

Рейтинг: 1645

Мнениеот _SoRa_ » Чет Сеп 24, 2009 7:11 pm

jivkonik написа:Почти е събрана новата поръчка, сряда-четв след почивните дни поръчвам. За повече инфо - ЛС !

За поръчката пишете ЛС на jivkonik, не чакайте той да пише на вас.
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот PiCoZzZeN » Чет Сеп 24, 2009 7:51 pm

Той май вече е поръчал ? :confused:
:headpho: Това е като Kолелото ... не се забравя ! :headpho:
Аватар
PiCoZzZeN

Рейтинг: 1484

Мнениеот veskoz » Пет Сеп 25, 2009 11:35 am

kojota написа:И аз най вероятно ще се включа - само да драснете едно лично как става ( кой събита парата :)) ) - 55 лири

Съвет:
Не чети само последните страници и мнения на темите ;) :peace:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот kojota » Пет Сеп 25, 2009 8:47 pm

Аз чета - но останах с впечатлението че съм я изпуснал последната - понеже в неделя ще захлебя - за това чакам следващите ентусиазти.
Аватар
kojota

Рейтинг: 1645

Мнениеот TENDER » Съб Сеп 26, 2009 11:24 am

Търся хора от София за бърза поръчка от CRC. Поръчката ще се направи веднага след като се събере достатъчно голяма сума за безплатна доставка (надявам се да е не по-късно от понеделник). Парите трябва да се дадат предварително защото картата ми е празна. Желаните продукти задължително трябва да са In Stock. Който иска да се включи, да ми прати на ЛС линкове на избраните продукти с всички необходими уточнения (размер, цвят и т.н.), както и GSM за контакт.

За безплатна доставка са необходими още само 200 лв.
TENDER

Рейтинг: 1823

Мнениеот TENDER » Пон Сеп 28, 2009 4:18 pm

TENDER написа:Търся хора от София за бърза поръчка от CRC. Поръчката ще се направи веднага след като се събере достатъчно голяма сума за безплатна доставка (надявам се да е не по-късно от понеделник). Парите трябва да се дадат предварително защото картата ми е празна. Желаните продукти задължително трябва да са In Stock. Който иска да се включи, да ми прати на ЛС линкове на избраните продукти с всички необходими уточнения (размер, цвят и т.н.), както и GSM за контакт.

За безплатна доставка са необходими още само 200 лв.

Поръчката е направена вече.
TENDER

Рейтинг: 1823

Мнениеот despite » Вто Сеп 29, 2009 11:28 pm

Ако някой от София планира да поръчва моля да драсне едно ЛС или да пише в темата. Бих искал да се включа с една рамка за £95.00
despite

Рейтинг: 1365

Мнениеот DanyDH » Сря Сеп 30, 2009 9:14 pm

и аз бих се включил със 27GBP :wavey:
DanyDH

Рейтинг: 1263

Мнениеот despite » Сря Сеп 30, 2009 9:30 pm

DanyDH написа:и аз бих се включил със 27GBP :wavey:

Оказа се че аз ще участвам със 113 GBP . Пиши ЛС на jivkonik, скоро ще поръчва.
despite

Рейтинг: 1365

Мнениеот jivkonik » Чет Окт 01, 2009 2:10 pm

До всички, които ми писаха - събра се сумата за безплатна доставка, в понеделник (05.10) ще поръчам. Ако някой иска още нещо - да пише до неделя да се уточним! :agree:
Аватар
jivkonik

Мнениеот marsa » Съб Окт 03, 2009 1:53 pm

Ми аз искам една главина, касета, верига и лостчета, както и искрено се надявам да си прочетеш личното :wavey:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот tisho » Вто Окт 06, 2009 11:41 am

42 Euro от мен, ако някой организира покупка
:beer:
Аватар
tisho

Рейтинг: 1628

Мнениеот Bolverk » Вто Окт 06, 2009 4:43 pm

Дами и господа до 2 седмици смятам да пазарувам от този сайт:

http://www.evanscycles.com/categories/sale

Поради идеята че ме интересуват артикули на само половината от стойноста на безплатната доставка го поставям тук като идея дали някой друг има желанието да пазарува с мен. В по-лошият случай можем да си разделим доставката а в по-добрият да го добутаме до безплатна.

Можете да се свържите с мен на ЛС.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Мнениеот deather » Вто Окт 06, 2009 6:30 pm

Аз мога да се включа с 55 паунда.
Аватар
deather

Рейтинг: 1309

Мнениеот jivkonik » Нед Окт 11, 2009 1:33 pm

Бих искал да споделя опита ми относно връщане на стока обратно до CRC.

Преди седмица и нещо получихме от тях грешно изпратен артикул - нещо, струващо 2 паунда, изпратено ни вместо нещо, струващо 19 паунда.
На следващия работен ден го изпратих обратно към тях с експресна ЕМС поща за да спазя обявения на страницата им http://www.chainreactioncycles.com/Info ... nLargeID=4 срок за връщане до 7 дни след получаване на грешно изпратен артикул. Това ми струваше 45 лв за пратка тежка 71 грама!
След получване на върнатата стоката от тяхна страна ми писаха, че съгласно обявените техни условия могат да ми възстановят само 5 ПАУНДА като цена на доставката - аз платих близо 22! Пратих им разписката то пощите ни, писах няколко мейла.... Позоваха се на публикуваните си условия и стандартната доставка до тук на това нещо от 5 ПАУНДА.

Грубата сметка е - загуба 35 лв само от транспорта, още очаквам превода на сумата от 19 ПАУНДА за сгрешената стока, където ще има още загуба от курсовите разлики и удръжката на банката....
:V: :banghead:

Имайте в предвид този случай ако поръчвате чрез мен, за в бъдеще при подобна ситуация всички разходи по връщането обратно ще са за сметка на поръчителя на конкретната стока, въпреки, че той няма никаква вина за грешката от страна на CRC!

Ако грешката е моя - поръчал съм грешна стока - тогава разходите по подмяната ще са за моя сметка!
Аватар
jivkonik

Мнениеот deather » Нед Окт 11, 2009 2:36 pm

Много тъпо се е получило, напоследък все повече чета за техни грешки :crap: Аз се съмнявам да пристигне за 7 дена до тях с 1st class postage.Особено ако пратката дойде в петък както предполагам, че е било при теб, ако е било така напиши им (възможно е да си го направил вече де), че за 5 дена е нямало как да пристигне при тях с 1st class postage...Аз досега не съм имал проблем с тях, въпреки че съм поръчвал само веднъж цяло колело.Даже ми върнаха 5% refund от стойността на колелото, защото изпратените с колелото светлоотразители не ставаха за него, а и досега съм им изпратил поне 20 мейла със запитвания и винаги са ми отговаряли сравнително бързо и ясно.Дано да няма повече проблеми с тях :)

Междудругото вече мога се включа в евентуална поръчка с 93 паунда.Ако някой иска да поръча нещо нека ми пише ЛС.Имам дебитна карта на ПИБ, paypal акаунт и знам как се поръчва.Единствения недостатък е, че на ПИБ са им малко завишени курсовете ПРОДАВА, но за разлика от това няма никакви такси за пазаруване от чужбина.Ето от ТУК може да видите и валутните курсове и ако ви устройва да поръчваме :)
Аватар
deather

Рейтинг: 1309

Мнениеот deadahmed » Нед Окт 11, 2009 2:59 pm

Тогава по-евтино излиза да го пуснеш това за 2 паунда в "Продава", и да ти пратят това, което си поръчал, като им платиш за първата стока :D Плюс за новата доставка, освен ако не е събрана пак сума за free shipping :^:
Аватар
deadahmed

Рейтинг: 963

Мнениеот jivkonik » Нед Окт 11, 2009 3:10 pm

deadahmed написа:Тогава по-евтино излиза да го пуснеш това за 2 паунда в "Продава", и да ти пратят това, което си поръчал, като им платиш за първата стока :D Плюс за новата доставка, освен ако не е събрана пак сума за free shipping :^:

Няма такава опция - всичко ГРЕШНО ПРАТЕНО до теб (или пратено без някакви части, загубено по време на път и т.н.) трябва да се прати до там (или поне каквото е останало от него) за да може да ти върнат парите. Схеми от вида на "хайде аз тука ще си го продам пък вие ми върнете разликата в парите" не връви... поне не с този сайт!

deather
Не знам за колко стига т.н. Първи клас поща (нашите пощи имат обикновена пратка и експресна - ЕМС). ЕМС-а стигна до тях за 3 дни....
Същото нещо по обикновена пратка би струвало 29 лв (според грамажа си и дестинацията). Пак няма да си получиш всичките пари за доставка от тях.... :crap:
Аватар
jivkonik

Мнениеот deadahmed » Нед Окт 11, 2009 7:15 pm

Имах предвид, че ако се разбереш с тях, могат да ти пратят в следващата пратка правилният продукт, а ти ще им доплатиш за грешното (особено ако е 9.5 пъти по-евтино от това, което всъщност си поръчал). Просто не виждам смисъл да се чака да получат обратно грешната пратка, пък и да се набутваш... Супер анти-реклама е това за тях :xx(:
Аватар
deadahmed

Рейтинг: 963

Мнениеот z1gZag » Чет Окт 15, 2009 3:58 pm

Следващата седмица ще правим поръчка от Chain Reaction , ако някой има нещо за поръчване нека пише ЛС или на скайп : redbeast2006 . :beer:
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот hitar_potar » Чет Окт 15, 2009 6:23 pm

здр, да попитам - поредната поръчка от CRC беше направена вчера, в сайта им е още под "processing". възможно ли е да се внесат промени, докато е все още така и не е завършена, накратко - да се добави и шина, или шината ще се води нова, съвсем отделна поръчка? :dontknow:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот jivkonik » Чет Окт 15, 2009 7:09 pm

hitar_potar написа:здр, да попитам - поредната поръчка от CRC беше направена вчера, в сайта им е още под "processing". възможно ли е да се внесат промени, докато е все още така и не е завършена, накратко - да се добави и шина, или шината ще се води нова, съвсем отделна поръчка? :dontknow:

Щом я обработва вече - трудно. Може да я спираш или редактираш докато си в статус НОВА. Може да се пробваш да пишеш на мейла им и да се обясняваш, но имай в предвид, че вече са ти взели сумата по нея.
Ако искаш промени - трябва да я откажеш цялата и да пуснеш напълно нова поръчка. Ще ти вземат на ново новата цяла сума, а старата сума ще ти я върнат.... до 2-3 седмици може и да ти е в картата вече, разбира се в следствие на курсови разлики може и да загубиш пари от цялата работа....
Не те съветвам да го правиш, с 2 думи! :agree:
Аватар
jivkonik

Мнениеот hitar_potar » Чет Окт 15, 2009 7:17 pm

благодаря за бързия отговор, и аз стигнах до тоя извод. от цялата работа излезна, че екипа на райдспот.ком ще се облажи допълнително. :D
едит: да не говорим, че преди има-няма 30сек. получих мейл от CRC, че цялата ми поръчка щъка вече по пътищата.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот azze » Нед Окт 18, 2009 12:27 pm

Кога ще е следващата поръчка?
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот BurNiNg_IcE » Сря Окт 21, 2009 6:20 pm

20 паунда от мен! :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот biker-kj » Сря Окт 21, 2009 8:31 pm

След 10-тина 12 дена ще мога да се включа с около 300 или 500 лв!
Аватар
biker-kj

Рейтинг: 1941

Мнениеот VooDooSoul » Съб Окт 24, 2009 12:20 pm

Евентуално и мен с 116 паунда ;) ама след 15-ти
Аз съм българче обичам наш'те планини зелени, с байка си да прекосявам по пресечени терени!
Аватар
VooDooSoul

Рейтинг: 1170

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум