jivkonik написа:Почти е събрана новата поръчка, сряда-четв след почивните дни поръчвам. За повече инфо - ЛС !
kojota написа:И аз най вероятно ще се включа - само да драснете едно лично как става ( кой събита парата) ) - 55 лири
TENDER написа:Търся хора от София за бърза поръчка от CRC. Поръчката ще се направи веднага след като се събере достатъчно голяма сума за безплатна доставка (надявам се да е не по-късно от понеделник). Парите трябва да се дадат предварително защото картата ми е празна. Желаните продукти задължително трябва да са In Stock. Който иска да се включи, да ми прати на ЛС линкове на избраните продукти с всички необходими уточнения (размер, цвят и т.н.), както и GSM за контакт.
За безплатна доставка са необходими още само 200 лв.
DanyDH написа:и аз бих се включил със 27GBP
deadahmed написа:Тогава по-евтино излиза да го пуснеш това за 2 паунда в "Продава", и да ти пратят това, което си поръчал, като им платиш за първата стокаПлюс за новата доставка, освен ако не е събрана пак сума за free shipping
hitar_potar написа:здр, да попитам - поредната поръчка от CRC беше направена вчера, в сайта им е още под "processing". възможно ли е да се внесат промени, докато е все още така и не е завършена, накратко - да се добави и шина, или шината ще се води нова, съвсем отделна поръчка?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 395 госта