natalito написа:а тая вода защо я пиеш?
windv написа:А медецааа...откакто си посадих два кошера на двора, ми е много благо:)
natalito написа:@connann добре звучи закуската ти, особено ако се добави и едно динозавърско яйце
а тая вода защо я пиеш?
Vorac написа:И аз задължително пия по чаша вода сутрин, обаче газирана и с хмел.
ЧестоНеадвкватен написа:Vorac написа:И аз задължително пия по чаша вода сутрин, обаче газирана и с хмел.
Някой пият кафе/чай аз пия биричка. Не ми се разхлопва сърцето и ми е спокойно цял ден. За по продължителен ефект се предпоръчва повече от една доза.
natalito написа:Ама с или без л-карнитин
natalito написа:Има си теми за градусите и стимулантите. Ако може в тази да обсъдим нещо по-практично, като например т.нар. воинска диета. Пробвал ли я е, практикувал ли я е някой от четящите тук. Ако може да сподели някакви пинизи .
житото е растение, което доброволно се е жертвало да бъде храна. Във водата от житото се отделя огромна енергия и за това се пие. На малки глътки, защото енергията се възприема през небцето, не през стомаха.
i love bikes написа:@natalito Ако говориш за хранене веднъж дневно - правил съм, но не виждам някакъв особен смисъл, нито по-различен резултат.
i love bikes написа:Като цяло е трудно да се пазиш да не качиш мазнини,
Vorac написа: ставаш сутрин, тренираш, обядваш, почиваш, тренираш, спиш
natalito написа:Не, всъщност в случая, за който питам, храненето е преди съня, не по средата на деня.
natalito написа:Искам да съм супер куул цял ден
natalito написа:Злоупотребявам с мед
EmZo написа:natalito написа:Злоупотребявам с мед
Дефинирай "злоупотребявам". Интересно ми е, защото и аз съм пристрастен към тази благина и някакви хора ми казват, че прекалявам. Като цяло нормата ми е около буркан ан седмица, което според мен си е напълно нормално и е далече от много. Но пък меда който си взимам от един местен производител е толкова благ, че последния буркан си го взех в четвъртък, а сутринта погледнах, че вече е малко под половината.
EmZo написа:natalito написа:Злоупотребявам с мед
Дефинирай "злоупотребявам". Интересно ми е, защото и аз съм пристрастен към тази благина и някакви хора ми казват, че прекалявам. Като цяло нормата ми е около буркан ан седмица, което според мен си е напълно нормално и е далече от много.
zImage написа:Възможно ли е да се използват мазнините като основен източник на ернергия?
natalito написа:Ама както се разбира, ние тоя мед не го ядем, за да черпим енергия, а защото сме пристрастени
zImage написа:
http://www.bengreenfieldfitness.com/201 ... ou-burn-2/
Пълните резултати ще се публикуват по-късно през 2015, но началните данни са многообещаващи
connann написа:Не разбирам, защо са се захванали с такова сериозно и полезно изследване и са го направили толкова посредствено. Може би е само реклама.
Потребители, разглеждащи този форум: martin.radev и 2 госта