EccentricMOTION написа:Опа, грешка. Гума, която е за 1.9 не е препоръчително да се монтира на гума 2.3/2.5. Причината е проста - балона се раздува повече, стените изтъняват повече от нормалното и гумата лесно би се спукала. От опит - такава вътрешна не раздуваше нормално балона на външната и се усещаше страхотна нестабилност. Ако нямаше проблем, нямаше да има вътрешни гуми 2.3/2.5. Помисли
pe60t0 написа:Аз откак се помня си карам 2.3 гумите с вътрешни от пазара(които са за 1.9), и такива проблеми не съм имал. И с 2.3 вътрешни съм карал, и разлика в пукането особено не съм забелязал.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:pe60t0 написа:Аз откак се помня си карам 2.3 гумите с вътрешни от пазара(които са за 1.9), и такива проблеми не съм имал. И с 2.3 вътрешни съм карал, и разлика в пукането особено не съм забелязал.
A в прещипването на ръбове забелязвал ли си?
BurNiNg_IcE написа:TeDo_BaPHa написа:pe60t0 написа:Аз откак се помня си карам 2.3 гумите с вътрешни от пазара(които са за 1.9), и такива проблеми не съм имал. И с 2.3 вътрешни съм карал, и разлика в пукането особено не съм забелязал.
A в прещипването на ръбове забелязвал ли си?
Там ли е проблема, щот аз за първи път прещипах гума на Сопот, макар и да беше защото я карах на 1 атмосфера...
П.П. @ Тедо, защо при вътрешните гуми направени за по-малка външна гума, при поставянето на същата вътрешна гума в по-голяма да има шанс за прещипване?(сори за тъпо-зададения въпрос, ама по остроумно немога да го формулирам в момента.
)
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Ozzie написа:А ако си обърнал внимание и на спецификациите на рамката която си харесал от нашия пазар... Ами това не е рамка за МТБ.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
prokalnatiq написа:Някой ще прати ли линк на онази синя течност където кара болтовете да не се развиват? (към CRC ако може (и ако има))
prokalnatiq написа:Искам да питам от името на мой приятел: Кое е по-доброто (като цяло) колело новия Рам хт2 или новият Scott Aspect 20 ?
gofren написа:Добре защо тази седалка, която изглежда добре на пръв поглед е толкова евтина
http://www.ridespot.net/product_info.ph ... f5b14db33f
твърда ли е, мека ли е, чупи се лесно ли, малка ли е, голяма ли е.
neytchev написа:В Бг има ли такива http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=4779
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 336 госта