did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
SeSSion написа:Ето.
Моят съвет е да се спреш на по-малка рамка, винаги е препоръчително когато говорим за планина. Знаеш, мъже сме, рамки, високи седалки...кофти работа. Препоръчвам ти рамка с размер 19" инча или размер L.
Sartor написа:RAM HT2 като директно му тикна една Тора302
d.panayotov написа:Едно кратко въпросче- какво означават съкращенията XCR, ХС и други такива, които срещам из форума, но не разбирам за какво служат. Ще ви бъда благодарен, ако ми преведети тези две съкращения и още от този род, защото съм много нов в тия неща.
dEcLiNe написа:Meglio ще ми помогне ли за обезмасляване на спирачен ротор?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:НЕ НЯМА.Омаслен спирачен ротор, винаги ще е омаслен...
Ozzie написа:psixopat написа:НЕ НЯМА.Омаслен спирачен ротор, винаги ще е омаслен...
глупости, абсолютни глупости
ползвали ли си някога "Meglio" за да твърдиш толкова уверено горното?
psixopat написа:НЕ НЯМА.Омаслен спирачен ротор, винаги ще е омаслен, каквото и да правиш ще спира лошо спирачката....
Ozzie написа:ползвал ли си някога "Meglio" за да твърдиш толкова уверено горното?
did написа:Ozzie написа:psixopat написа:НЕ НЯМА.Омаслен спирачен ротор, винаги ще е омаслен...
глупости, абсолютни глупости
ползвали ли си някога "Meglio" за да твърдиш толкова уверено горното?
Естествено, че не е виждал обезмаслител. За него обезмаслител е сапуна на баба му или препарата за миене на чинии на майка му.
Жалко, че хората са толкова неграмотни...
И за да не е поредната реклама на Meglio - вече има много препарати със същите активни съставки. Четете етикетите!
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
gofren написа:Пффф я кажете приложение на стари спукани вътрешни гуми
http://img99.imageshack.us/img99/3041/image204y.jpg
освен да се сложи на рамката да не се шиба веригата в рамката.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 335 госта