nick7120 написа:Значи е възможно да сложа диск на шимано който е на CL(center lock)...
Само и единствено, ако главината също е за този стандарт!
nick7120 написа:Значи е възможно да сложа диск на шимано който е на CL(center lock)...
wanko_ написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=111926 те тая спирачка дали ще мога да я сложа като задна естествено като сменя лостчето ??
navireverse написа:дали мога да съвместя команда sram x4 8скорости, дерайльор shimano alivio и касета sram 8скорости ?
navireverse написа: геометрията на дерайльора е несъвместима с интервалите на скоростите на командата. Дали е вярно?
legacyGX написа:Как да разбера колко най много ход може да има вилката която мога да сложа на рамката ми. Така че да няма проблем. Трябва ли да се мери нещо или не знам. Рамката не знам каква марка е.Помогнете ми защото сега не знам проблемът който имам дали е от самата вилка или това че на тази рамка мога да сложа толкова ход?
![]()
VOLATGE написа:Може ли някой собственик на рамка за 27.2 колче да измери с шублер дебелината на стените на седалковата тръба?
teodor4o0 написа:кое ''мазило'' е най-добро за следните части:
1.вилка
2. средно (касета)
3.верига + венци
а) wd 40
б) фино масло
в) силиконов спрей
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!

От Асеновград съм, питах и Нико - освен тука и той няма идея. Някой ако знае от къде да си намеря семеринги за Marzochhi 35 mm да помага моля azze написа:Имате ли представа дали има много сняг по пътя м/у Алеко и Черни връх?
teodor4o0 написа:кое ''мазило'' е най-добро за следните части:
1.вилка
2. средно (касета)
3.верига + венци
а) wd 40
б) фино масло
в) силиконов спрей
legacyGX написа:legacyGX написа:Как да разбера колко най много ход може да има вилката която мога да сложа на рамката ми. Така че да няма проблем. Трябва ли да се мери нещо или не знам. Рамката не знам каква марка е.Помогнете ми защото сега не знам проблемът който имам дали е от самата вилка или това че на тази рамка мога да сложа толкова ход?
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 69 госта