silvertm написа:bikerider написа:Всичко помним, помним и цената. Ама нея не я коментираш...
За цената питай ей тия специалисти.
Мен ме устройва, че има велосипедна алея.

silvertm написа:bikerider написа:Всичко помним, помним и цената. Ама нея не я коментираш...
За цената питай ей тия специалисти.
Мен ме устройва, че има велосипедна алея.
bikerider написа:...които му подсказаха как да гепи още пари от мен и другите данъкоплатци...
veskoz написа:По измежду другото велоалеята на бул. Ломско шосе изглежда много европейска... поне на снимка.![]()
Разбира се, 20 сантиметровите платноразделители не са гаранция, че няма да те връхлети нЕкое говедо. Според мен трябва да се мисли в тази посока... абе направо мантинела си требе... и то от релси!
silvertm написа:Според теб не трябва да се прави нищо, защото някой може да се окаже крадец при реализацията му, така ли?
silvertm написа:Виж, нямам представа защо тълкуваш нещата толкова усукано.
silvertm написа:Да предположим, че някъде в цялата тая схема се краде (обикновено се случва в процеса на реализация).
silvertm написа:Каква е връзката между гражданите, участвали в задаването на приоритета, и реализаторите?
bikerider написа:@Admin: тази цена се мери в милиони евро, точна сума не е нужна, за да се види, че цената е многократно завишена, а резултатите - спорни, тоест като цяло парите в голяма степен просто са откраднати или казано на нормален език общината е ощетена с милиони. За по-точна информация има следствени органи, но някой трябва да образува следствие, което и сам знаеш, че няма как да стане от само себе си.
Admin написа:Как може някой, който не твърди такова нещо, да трябва та следи за него и да го аргументира?
Не е необходимо да си пряк участник в едно престъпление, за да си част от него. Достатъчно е да се правиш, че не го виждаш.
bikerider написа:Владо, имаш пълното ми уважение и точно затова няма да ти отговоря.
vpravov написа:Почвам и на малкото да се радвам, че и това може да не получим.
Alpina написа:hitar_potter написа:И защо няма "Браво на "Велоеволюция!" за намазаното с червена боя "велосипедно платно" в Младост 4? Боята, която зачезва на места, след няма 2 месца от нанасянето й, поради тотална липса на износоустойчивост. Къде е бравото за поредните хвърлени на вятъра пари?
ъъъъ къде това?
Alpina написа:.....Ако някой все още не може да види разликата между двете и си мисли че са еднакви - еваларката му...
(1.)Не бих се учудил ако наистина има нещо общо между тях - средствата заминали за "посторояването"...
(2.)Или сега вината няма да е тяхна? Макар че подчерка си личи....
(3.)За мен ако се правят велоалеи или трябва да са като тази по Ломско Шосе, Цар Борис III, част от тези в Младост, или изобщо да не се започват.
Защото сега всеки който не кара по лумпенските- нарушава закона и е въпрос на време някой да се сети за "Ама за какви ги искате велоалеите, след като не карате в рамките им... Ако някой полицай реши да се заяде - може да го направи с пълна сила, защото според закона - когато има такава колоездачите са длъжни да карат в нея...
(4.)Е*ал съм ги в тез велоалеи (сещате се кои)....
Alpina написа:Щом има потребители, в очите на които това (тази от снимката) е една прилична велоалея и очакванията за такава се изчерпват с "качественото й изпълнение" - има ли смисъл за какво да си говорим? И би ли отговорил на първо място - виждал ли си я какво представлява?!?!?!?
Alpina написа:Но хайде:
1. Тази на Ломско Шосе е направена успоредно с планов ремонт - познай колко й е цената спрямо качеството и изобщо цената сама по себе си......
Insight написа:Не искам да познавам нищо, искам някой да спомене някакви, дори предполагаеми (живеещи в неговата глава) цифри?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта