jivkonik написа:Здравейте!
Току що видях почти нов сребрист HT 1 , сребриста вилка Rock Shox, черни V-Break спирачки отпред и отзад, продаващ се в заложна къща.
Къщата е будка на тротоара в Люлин 8 - точно срещу главния вход на Супермаркет ЕВРОПА - през улицата.
Ако някой издирва това колело - да ходи да ги гърми и да си го взима![]()
![]()
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Ако случайно видите по София много голямо(спрямо обичайните) сиво колело марка "Скот", модел "Атакама", 28 цола (тип градско), с предни амортисьори, да знае, че е моето-откраднаха го днес! В София да има още едно-две такива, и то без амортисьори.Моля ви да ми изпратите бележка-поне къде сте го видели, какъв човек го кара... Благодаря!
Благодаря!Ето на това прилича:
Изображение , само че кормилото му е доста по-високо!
seb написа:Здравейте!
Едно относително добро съобщение - днес по обяд залових един от "конекрадците", които върлуват из центъра (може би не само) при опит да ми бъде откраднато колелото (пак). Среден на ръст, бучава (рошава) средно дълга коса, силно изразена липса на зъби (тук нямам пръст). Май се казва Кирчо (това го дочух), набор 78, от Дружба. Разхожда се с клещи-резачки в чантичката. Сега е задържан. Случап е към 01 РПУ, полицейски участък Средец (на Раковски). От там, докато давах жалбата (за съжаление ще е само за "опит за кражба" (не я беше досрязал веригата), казаха, че съвпада по описание на други случаи на кражба, така че може още обвинения да му се предяват. Молбата ми е, който по описание се сеща за този индивид, че е замесен в кражба на колелото му, да потърси начин да се свърже с това районно. Може пък да е и вашият човек. Не че знам дали ще стане нещо в крайна сметка, ама да опитаме поне. За другите жертви на такива престъпления - късмет, дано намерят някакви колела покрай този. И аз си чакам още старото...
П.П. Дори не яде достатъчно бой, аз съм пацифист по природа. Веждата сам си я разби
Pattern написа:Чета и не мога да повярвам колко много кражби на колела има в Българя всъщнист..и аз като всички не допусках,че на мен може да се случи, но уви днес 24.07.2009 около 14.30ч. на ул. Цар Самуил между пиротска и женския пазар. Колелото е RAM - черно -графит, рамката мисля,че е 20" или 21" не съм сигурна, липсва емблемата отпред, гумите са MAXXIS, хидравличен преден амортисьор, има мигач отзад под седалката червен с ластик закрепен, копютър за колело до скоростите, отчита скорост, минати километри, час, температура, и тн. не знам дали има такива в бг, защото ми е подарък от германия (за комютърчето говоря) Като отличителни белези съм запомнила, че веднъж докато седеше обърнато за да слагам гумите съм издраскала цифрите на скоростите 6 и 7, също издраскан е и звънеца на колелото, той е от ляво. Предполагам, че крадеца дори и да махне компютърчето, няма да се сети да махне на щпиците датчиците за измерване на скоростта, те са малки и ако не знае човек няма да погледне.
Предполагам, че веки, на които са му откраднали нещо с голяма самтиментална стойност, а и не само се чувства по начина по който се чувствам аз и всеки път когато виждам колело изтръпвам и не отлепям поглед докато не видя дали не е моето така и веднъж прочела вашите описания, ще гледам и за вашите колела!
НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ МОТИВИРАНИ В БОРБАТА С ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ, БОРБА, В КОЯТО ПОЛИЦИЯТА ЕДВА ЛИ ЩЕ УСПЕЕ ДА НИ ПОМОГНЕ !!!
Ако видя някои от ваще колела, ще реагирам със сигурност, надявам се и вие да реагирате за моето!![]()
Тел: 0888 699 729
Ще кача и снимки, благодаря ви предварително!
borem написа:Съжалявам, че толкова късно реагирам!
Снощи видях в заложната къща на Попа(спираката на тролейте и 94 посока Спортната палата) Драг онтарио червено-сив, мисля, че 14 инча. Вилката е сив XCM или XCR. Доста е странно някой който си е купил колело за 600 лв. да го остави в заложна къща.
Дано съм помогнал!
Преди години ми откраднаха колело и полицията го извзе от такава заложна къща на втория ден!
БайКария написа:Току що ми се обади един приятел, който в момента не живее в България. За съжаление апартамента му е бил посетен от крадци и обран. Задигнати са и два велосипеда (показани на снимките по-долу). Ако случайно попаднете на следа или каквато и да е информация за тези колела, моля свържете се с мен
на 0885 184 342 или пишете на: [email protected]. Предварително благодаря за всякаква информация!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта