Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
zafirovp написа:Днес ми подариха амортисьорно колче Зоом. Ясно ми е, че нестава за спускане но за каране в града и леко XC на Витоша дали ще издържи?
j.rachev написа:Поради дъждовния период, в който се намираме в момента, ми възникна следния въпрос в главата: По какъв начин да си пазим краката от тотално измокряне при градско каране? Ясно е, че само калници не помагат. Всъщност, интересува ме дали не съществуват някакви шушлякови крачоли, които мога да нахлузя на панталона, така че да не се притеснявам, че ще съм целия в пръски, като стигна на работа. В същото време ще е хубаво да не ми се налага да се преобличам, а само да сваля въпросните приспособления и воала
did написа:Някой знае ли числата от следващия тираж на "6 от 49"? Ако може да ми ги прати на ПМ, ще почерпя.
did написа:Някой знае ли числата от следващия тираж на "6 от 49"? Ако може да ми ги прати на ПМ, ще почерпя.
YouAreDeaD написа:Мога ли на оптегач Sram X5 да сложа команда Sram X4 ? Касетата е 8 скорости
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 314 госта