DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
hakama написа:Привет,
Трябва ми лека рамка за градско и чат пат планинско.
Та, спрял съм се на HT2 (1800g?), ZX5 (1750g), Но май вече не се продава...
Този тип рамки продават ли се - XC-TWO?
За втора ръка имам 100-150лв бюджет.
Искам да дойде под 12-12.5кг.
hakama написа:Има ли съществена разлика в теглото на сет: лапа+кормило тънък и 31.6мм захват?
И аз мога да ти дам четири болта заедно с гайките (т.е. за средна/голяма плоча), на единия пише FSA, три са без надпис, ако не те притеснява ги получавашVGC написа:Знаете ли дали и откъде ще мога да намеря болтовете за захващане на плочата към курбела, и за каква сума горе-долу. Трябват ми четири на брой, а ако някой случайно има да ми услужи..
И аз съм си харесал нещо за около 25, ако поръчваш с някого ми пишиprokalnatiq написа:Търся някой който може да ми поръча от http://www.bike-components.de/ . За 10тина лева имам нещо.
, колелото си
.xcrider написа:Някой ще ме посъветва ли как да кача колело на драгалевския лифт-катафалка, без да го надера. Чувал съм, че се извърта седалката и се закача за тръбата за нея, но малко ми е неясно как става минаването през междинна станция...![]()
xcrider написа:как да закача колелото, при положение, че веднага щом седна, седалката почва да се люлее...?
, колелото си
.
DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
hakama написа:Кормило с ширина 580мм достатъчно ли е за градско (и по-рядко разходки в планината)?
Намират ли се къси лапи с издигане на малкия захват?
Мерси
marsa написа:Дупки.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 177 госта