Откраднаха колелото на Metal Psycho

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот RAM-FR » Чет Фев 02, 2006 1:31 am

и в http://forum.okbg.net/ има тема
и цял Младост се оглежда за колелото
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот yahutu » Чет Фев 02, 2006 8:31 am

I as shte se oglejdam za koleloto ako go vidq shte byde svalen s kamak v glavata. Ama mi e mnogo interesno kak taka si go ostavqsh pred magazina i vlizash v nego? As kato sam s koleloto izobshto ne go izpuskam ot ochi i se lishavam ot sqkvi magazini!!! Dano sichko se opravi.
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот boriss13 » Чет Фев 02, 2006 9:09 am

още едно предложение
1.Сточна гара, доло на циганския битак...
:dunno: и заложната къща на ъгъла срещу бензиностанцията на петрол-до бърза помощ :uhh:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот bestbg » Чет Фев 02, 2006 10:35 am

ако има мераклии може да се съберем и да обиколим за 1 ден всички заложни къщи и такива съмнителни места , защото ИСКАМ това колело да бъде намерено? Хората от Младост (поне аз) ще проверявам всички заложни къщи покрай който минавам дори тези в Квартала редовно ще ги гледам...

А там при Нина на дървото и аз съм си оставял колелото и ВИНАГИ съм имал чуството че някой може да го задигне... и като влезна вътре винаги гледам към дървото и съвсем за малко питам Нина за нещо... че тия крадци скапани... :(!::banghead:
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот psicho » Чет Фев 02, 2006 11:30 am

Аз съм сагласен да участвам в нещо мащабно ако има кой да го организира!!! Заставам зад Вас, но не мисля че такова колело ще се намери в заложните кащи ... вапреки това се надявам че ще се намери !!!
MR.PSICHO
Предпочитам да ме мразят такъв какъвто съм, отколкото да ме обичат такъв какъвто не съм!
Аватар
psicho

Рейтинг: 1228

Мнениеот Crimson » Чет Фев 02, 2006 11:51 am

По-рано от една две седмици едвали ще се появи!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Phantom » Чет Фев 02, 2006 11:58 am

За нещо мащабно можете и мен да броите,ако се организира съм с вас.:thumbu:
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Рейтинг: 1200

Мнениеот boriss13 » Чет Фев 02, 2006 12:40 pm

и аз съм ЗА:qright:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот bestbg » Чет Фев 02, 2006 12:43 pm

трябва да се организира нещо. За заложните къщи не преди да се провери и сега. Понеже няма да съм в Сф до понеделник тъй че след понеделник съм готов на сякви мерки. Аз говорих и с Пешо (Хамстера) и той също е съгласен , но трябва да се уточни нещо
Аватар
bestbg

Мнениеот psicho » Чет Фев 02, 2006 1:05 pm

[quote]..трябва да се уточни нещо[/quote]
Само казвате и идвам с Вас!!!
MR.PSICHO
Предпочитам да ме мразят такъв какъвто съм, отколкото да ме обичат такъв какъвто не съм!
Аватар
psicho

Рейтинг: 1228

Мнениеот Гост » Чет Фев 02, 2006 1:15 pm

Ако ще ходим и аз съм in защото съм натрупал агресия напоследък:skull::skull:
Гост

Мнениеот Psyho » Чет Фев 02, 2006 2:32 pm

[quote="bestbg"]

ако има мераклии може да се съберем и да обиколим за 1 ден всички заложни къщи и такива съмнителни места , защото ИСКАМ това колело да бъде намерено? Хората от Младост (поне аз) ще проверявам всички заложни къщи покрай който минавам дори тези в Квартала редовно ще ги гледам...

А там при Нина на дървото и аз съм си оставял колелото и ВИНАГИ съм имал чуството че някой може да го задигне... и като влезна вътре винаги гледам към дървото и съвсем за малко питам Нина за нещо... че тия крадци скапани... :(!::banghead:
[/quote]

Ако се организира нещо мащабно можете да разчитате и на мен, а по отношение на силата...кажете като спомагателни средства ако потрябва нещо може да се помисли по въпроса, един приятел от моя блок има малко арсенал, предполагам ще се навие да ми услужи с това-онова.Преди година някъде и на него му откраднаха едно колело/не че му пука особено, но все пак си беше колело, най-малкото електрошок и палка мога да взема от него + нещо газово/...Та както казах съм навит да помогна.Тук вече единствено саморазправата може да свърширабота...никаква...А ако видя колелото, тоя на него - с разбита глава /ако го докопам/.Може написаното да изглежда смешно, но имам доста познати страдали от такива говеда пък и самият аз съм страдал на няколко пъти, искам да пречукам някой!!!
Изображение
Psyho

Мнениеот Cocko » Чет Фев 02, 2006 2:54 pm

Психо, не винаги открадналият съвпада с каращият.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Рейтинг: 1700

Мнениеот URNEST » Чет Фев 02, 2006 3:07 pm

От три дни чета и се чудя какво да напиша.Незнам какво е да ти откраднат колелото(особено такова)тъй,че незнам кво да ти пиша.Дано да се намери,но знай,че ако го видя в Русе веднага ще съобщя.Късмет Metal_Psycho.:beer:
Аватар
URNEST

Мнениеот boian » Чет Фев 02, 2006 3:13 pm

[quote="Cocko"]

[/quote]

ама той обикновено води до открадналия ,а и той да не си е купувал крадено колело
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот Psyho » Чет Фев 02, 2006 3:14 pm

[quote="Cocko"]

[/quote]

Абсолютно си прав, но произхода е повече от ясен.Такова колело не се продава /или дава/ под път и над път, в случая ако колелото на Боби, както и всяко друго за което се знае че е крадено, го видим някъде си заслужава някой да изяде боя, най-малкото да се знае че не може да ни пипат колелата безнаказано.Още съжалявам че лятото когато някакъв наркоман мина през магазина на Вашингтон 4 и не му налетях, но както Наско каза "Зарежи го тоя, и без друго не може да го продаде никъде за 60 лв." И Phantom беше с мен тогава, не го знам той какво мисли, всщност знам..., но в крайна сметка тоя си заслужаваше боя...може би не на място с толкова много хора...

за да не поствам излишно...EDIT:

[quote="boian"]
ама той обикновено води до открадналия ,а и той да не си е купувал крадено колело
[/quote]

Кой би си купил примерно кола с неясен произход, същото е, който купува крадено колело да му мисли все пак ако го хванат с возилото че може да яде некво дърво, така че мисля няма за какво да говорим излишно.
Изображение
Psyho

Мнениеот bikerider » Чет Фев 02, 2006 3:19 pm

[quote="boian"]

[quote="Cocko"]

[/quote]

[/quote]

абе майсторе ти като купуваш компонент на старо искаш ли доказателство, че това дето го купуваш не е крадено? а? искаш ли?
и ако искаш - какво получаваш като доказателство ми е любопитно?

или то така по-лесно, дай първо да бием, а най-добре да се изперчим във форума... :crazy:

@Psyho: би ли дефинирал "ясен произход" относно велосипед?????? регистрира ли се някъде продажбата освен в магазина?
айде стига сте се правили на мъже. ако някой види колелото нека задържи ЛЮБЕЗНО човека и викне полиция. другото са пълни глупости и ще направите така, че Боби да НЕ си получи колелото, ако дай Боже се намери...

Edit: да не споменавам вие какви шамари може да отнесете ако случите на подходящия човек. Щото такова колело няма да си го вземе кварталния мухльо, сеш`ли се БРАТЛЕ? :crazy:

да те светна и за полицейската психология - щом БИЕШ за да вземеш нещо, значи първо колелото не е твое и второ си крадец. за резултата сам можеш да се сетиш... по бързото производство.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот layne » Чет Фев 02, 2006 3:22 pm

Ако ще се органзира някакво масово обикаляне по заложни къщи или нящо такова,моля съобщете!Аз на 10000000% идвам!!!
Искам кръв!Само със саморазправа ше се оправим!:banghead::banghead:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Мнениеот bikerider » Чет Фев 02, 2006 3:26 pm

браво :usclap:
мноо филми гледаш приятелю...
Аватар
bikerider

Мнениеот Crimson » Чет Фев 02, 2006 3:42 pm

[quote="bikerider"]
[br. ако някой види колелото нека [b][color=red]ЗАДЪРЖИ[/color][/b] [b][color=red]ЛЮБЕЗНО[/color][/b] човека и викне [b][color=red]полиция[/color][/b]. другото са пълни глупости и ще направите така, че Боби да НЕ си получи колелото, ако дай Боже се намери...

[/quote]
:thumb:
А щом Боби е подал жалба няма начин да не му върнат колелото !!!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот bestbg » Чет Фев 02, 2006 4:01 pm

май някои не са разбрали идеята ми.. идеята не е да се обикаля и като се види масов бой , а ако го намерим някаде както написа Марто (bikerider)
Аватар
bestbg

Мнениеот bikerider » Чет Фев 02, 2006 4:03 pm

[quote="Crimson"]
[/quote]

Така е по принцип, ама ако някой от тия дървените философи тука направи проблем на човек, купил си редовно колелото, може толкова време и нерви да отидат, че ....
Аватар
bikerider

Мнениеот Crimson » Чет Фев 02, 2006 4:16 pm

За това мислете и подходете рационално, ако видите колелото !!!
Аватар
Crimson

Мнениеот Cocko » Чет Фев 02, 2006 5:12 pm

Ако видя колелото, бих помолил човека да спре за малко, ще му обясня какъв е случая (ако не е избягал вече надалеч) и ще се надявам да се окаже съвестен. Повече едва ли бих могъл да направя. Все пак наистина купилият такова колело ще е някой разбиращ или каращ често. В такъв случай няма как да е слаб. А и боя е доста нецивилизован метод за справяне с проблемите.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Мнениеот Admin » Чет Фев 02, 2006 5:20 pm

Обаче ако някой го види, нека действа решително все пак - со кротце, со благо, но ако трябва и со малко кьотек...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот axelmax » Чет Фев 02, 2006 6:29 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Crimson"]
[/quote]

Така е по принцип, ама ако някой от тия дървените философи тука направи проблем на човек, купил си редовно колелото, може толкова време и нерви да отидат, че ....
[/quote]

ами с полиция се ходи в такав слу4еи

как 4овека ще докаже ,4е го е купил може самия той да го е откраднал и после да каже 4е го е купил и да даде некво описание там за да може да се измъкне

@Crimson-кажи как си върна твоето колело
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Alpina » Чет Фев 02, 2006 8:01 pm

Абе види ли се колелото при всички положения да се звънка на полицията, пък пред нея да се изяснява кой, къде, как... а инак доста карам из града и аз се оглеждам за него, наистина бие на очи и ако правите някаква масовка за обиколки по заложните къщи съм на линия!!! Трявба да се покаже, че не седим безучастни... и не само за този случай
Съвет от мен е да си изтриеш от поста номера на рамката, макар и да е късно вече де....
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Psyho » Чет Фев 02, 2006 10:25 pm

Може би съм останал погрешно разбран, но как да е, живи здрави.Другото е че рядко купувам части на старо/някаква мания за ново/.А някой може ли да обясни как така "любезно" би задържал евентуалния крадец/или който и да било там/ ако е наясно че кара крадено колело за бая пари?Айде няма да пиша повече че и без друго така нищо не се прави, дано някой някога го мерне това колело, ако ще се обикалят заложните къщи казвай те от кога почваме.
Изображение
Psyho

Мнениеот Jacket » Чет Фев 02, 2006 11:07 pm

Значи по закон (не мога да цитирам сега точно) имаш право да задържиш човек при съмнения за извършване на престъпна дейност до пристигане на съответните власти. Нарича се граждански арест.
Ако заподозрения оказва съпротива [u]мисля[/u], че имаш правото да го задържиш по всякакви възможни начини, вкл. с насилие.
За последното не съм сигурен, нека ме поправят по-знаещите...
Аватар
Jacket

Мнениеот GRaverr » Чет Фев 02, 2006 11:32 pm

[quote]
и цял Младост се оглежда за колелото
[/quote]

:thumbu::thumbu:
bestbg казвай кога и къде, и да обикаляме. Миналия път акцията с причакването на Графа беше безуспешна, надявам се тоя път да намерим наглия шибаняк :censored:
Изображение
GRaverr

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум