puleto написа:За Рада знаем, че е хубава и суетна и си избира каската в тон с лака на ноктите вече.
Alpina написа:По същата логика се чудя, защо ако ползите и минусите са на чаааак такъв кантар, според разни изследвания, то всякакви организирани вело мероприятия са със задължително изискване за каска?
Slade написа: Хубаво ама разбира се НЕ МЕ БЕШЕ ВИДЯЛ и щеше да ме блъсне в средата на кръстовището. Дали трябваше да съм без каска тогава?
galio написа:...
Първо - НЕ те е ударил, т.е. каска НЕ тие трябвала.
....
galio написа:...Второ - как ще ти помогне каска след удар с кола?....
Slade написа:... Някой навремето беше писал в темата с инциденти как го засича кола на кръстовище, удря се във вратите й и главата му среща страничното стъкло...
galio написа:...
...За мен кантар има, защото нося и друг багаж и само каска ми липсва. Помайвам се за зимата само, вероятно тогава ще сложа.
Slade написа:Мотористите да не би да носят щото им е много приятно и удобно?
Всъщност в крайна сметка всеки си има глава на раменете и решава как ще си я пази.
Това е напълно възможна ситуация и без велосипед, но никой не обсъжда носене на каски от пешеходците.Slade написа:Аз за себе си чак такъв кантар не виждам. Някой навремето беше писал в темата с инциденти как го засича кола на кръстовище, удря се във вратите й и главата му среща страничното стъкло...
Slade написа:* има си цяла наука за управление на риска
subritual написа:Ако първите 7 колоездачни години ти липсват се чудиш дали да сложиш каска, не кога да не я сложиш...
Впрочем имам и наблюдения върху 7 годишни колоездачи. Когато карат с каска от малки, после в тънката възраст не ги е срам от нея.
Slade написа::offtopic: всички гъби се ядат, но някои само по веднъж
рада написа:хихихихи, ако се замислим, цялото колоездене е безсмислено - какъвто и маршрут да врътнеш, нали все на изходна позиция се връщаш? 100, 200 километра, какво значение има? Само километражът се променя, на теб все така ти се кара, само си уморен малко или повече...
Rayko написа:рада написа:хихихихи, ако се замислим, цялото колоездене е безсмислено - какъвто и маршрут да врътнеш, нали все на изходна позиция се връщаш? 100, 200 километра, какво значение има? Само километражът се променя, на теб все така ти се кара, само си уморен малко или повече...
Но остават дирите зад гърба...
И са дълги точно толкова, колкото живота ни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 364 госта