1.Размера на платформата не ми допада - 100х90 не ме радва , особено със стесненията които имат педалите .
2.Дебелината - 18мм ми се види доста , отдавна не съм карал толкова дебели педали в планината , просто усещането от тънките платформи е доста по-добро.
3.Постигането на "drop-down" ефект чрез пиновете - не ми харесва идеята."Concave" усещането трябва да се постига чрез самата платформа според мен, при тези педали няма как ,защото средата на педала (кожуха на оста) е по-висока от останалата част на платформата .Вие сте го решили чрез пинове ,но това не мисля че дава същото усещане за стабилна опора.
4.Разположението на пиновете - не ми харесва че има много странични пинове и малко отпред и отзад.Това разположение дава сигурност при въртене на крака спрямо педала, но при липсата на реална "concave" форма и малко пинове по посока на движение ще се чувства липса на сигурност при стръмни спускания .
5.Липсата на отвори в платформата отпред и отзад - при тези педали няма такива отвори и в момента имат "Г" образна форма на тези места ,което ги прави "легла" за кал и боклуци.Харесвам отворения дизайн,защото не позволява на калта да се задържа.
Всичките ми разсъждения са на база опит с предишни педали и наблюдение на вашите.Надявам се някой ден да имам възможност да ги пробвам и да ме убедят че не съм прав