Лека и мека

Danger biker написа:колелото ще струва 8000 до колкото съм чувал и ще са няколко прототипа
Danger biker написа:колелото ще струва 8000 до колкото съм чувал и ще са няколко прототипа
ХхахахахахахааххахаххахахахахахаххахахахахаххахахахахахахахаахаххахаахахахаххахаахахахахахаххахахахахаDanger biker написа:колелото ще струва 8000 до колкото съм чувал и ще са няколко прототипа
П.С. за млекото ша ма извините ама нашто си е по убууу....а! и едно много финно уточнение ако рамките са хапсолютно еднакви азоник като пръв производител може да съди рам много жестоко(туй щото има ханавторски права жижи бижи за низнаещите и нищо не подозиращи те)!Така че правете си изводите
пък и с една снимка само неможеш да докажеш еднаквоста на два предмета ако ще задника от фотошоп да си здереш.
а 3-тото измерение? ;p опа пишка а с шублера кой е мерил рано рано по първи петли аиде 2-ра пишка
айде айде кифтето и бирата са по лесни .!;)
naso написа:туй щото има ханавторски права жижи бижи за низнаещите и нищо не подозиращи те)
naso написа:...дадеш ли на простия гражданин повече информация,опасно става
naso написа:... финно уточнение ако рамките са хапсолютно еднакви азоник като пръв производител може да съди рам много жестоко(туй щото има ханавторски права жижи бижи за низнаещите и нищо не подозиращи те)!Така че правете си изводите![]()
flex написа:Добре де РАМ и Азоник.. на цената на 1 Азоник получавате 2 броя РАМ (почти).Само да не разберат тези дето купуват масово Азониците че ще има пак задържани на митниците при опити за контрабанда
![]()
axelmax написа:Какви авторски права?
Нали това са рамки от каталог .
Да не мислиш ,че само една фирма може да поръча и край?
Как ще печелят хората?
Колко фирми миналата година имаха еднакви рамки ,в същата година и през годините ?
airborneone написа: за какви авторски права говорите, вземете прочетете предишните 2 страници, байкрайдер го обясни.
Верно че и Шерлок ХолЪмсЪ ме зовът ама много е висока цената за такава информацияbikerider написа:naso написа:туй щото има ханавторски права жижи бижи за низнаещите и нищо не подозиращи те)
Я дай на низнаещите номер на патент вместо жижи бижиnaso написа:...дадеш ли на простия гражданин повече информация,опасно става
Шшшт, батенце, само да не се разчува...
naso написа:Закво сте седнали да си биете главите с тая рамка вместо да се кефите,че има нещо ново някво развитие ала бала поне рам вкарват игра
поне рам вкарват игра
bikerider написа:От началото на темата защитавам позицията, че RAM са български рамки ...
От началото на темата защитавам позицията, че RAM са български рамки ...
Мъро написа:От началото на темата защитавам позицията, че RAM са български рамки ...
![]()
Ти знаеш ли какво е производство, *****?
Рамките нито са проектирани в България, нито са произведени в България. Капиш?
Това естествено не означава, че са некачествени.
Просто за повечето фирми излиза много по-евтино да преместят производството на частите на изток, отколкото да го правят в Европа и Америка. Ех тази азиатска работна ръка
bikerider написа:...Azonic нямат патент над конкретната рамка...
GECKO написа:bikerider написа:...Azonic нямат патент над конкретната рамка...
Мда но там дето продават май трябва да плащат парички за окачването, зарад което е малко по-скъпичка рамката... или греша (тая мисъл ме осени докато си гледах прясно извадения сопол и констатирах, че прилича на FSR pivot)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 338 госта