tanya написа:@ jivkonik
Това няма ли го някъде и на английски?

Хвани някоя дружка да ти преведи основните термини от графика. Аз ще тормозя сестра ми скоро....
tanya написа:@ jivkonik
Това няма ли го някъде и на английски?
did написа:Както и да смятам, не би трябвало при каране да вдигам над 160, ако искам да съм "в зоната".
winger написа:Прост ли съм какво незнам ... За първи път имам такова нещо и не мога до пусна да пише квото и да е на екрана
http://dimibike.com/product_info.php?cP ... 4432168ee2
този модел имам. Няма батерия ли или какво ? Или е развален и да хода да го връщам ?
Анелия написа:did написа:Както и да смятам, не би трябвало при каране да вдигам над 160, ако искам да съм "в зоната".
В тренировките има един момент от Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече, т.е. колкото по-висок е пулсът, толкова по-добре. Така че не виждам защо се притесняваш ако вдигаш над 160.
Аз карам колело за удоволствие. Но ако правя кардио, давам всичко от себе си, вдигам пулса много и набързо приключвам - примерно 10-15 мин. тичам нагоре по стълби, а колело обичам да карам по-дълго и без да гледам пулс.
Анелия написа:В тренировките има един момент от Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече, т.е. колкото по-висок е пулсът, толкова по-добре. Така че не виждам защо се притесняваш ако вдигаш над 160.
Аз карам колело за удоволствие. Но ако правя кардио, давам всичко от себе си, вдигам пулса много и набързо приключвам - примерно 10-15 мин. тичам нагоре по стълби, а колело обичам да карам по-дълго и без да гледам пулс.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 347 госта