Разбит норт шор в Южен парк

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот did » Пет Ное 02, 2007 3:48 pm

HepBeH_XaMcTep написа:Това е пределно ясно :)
Още пролетта се говореше нещо за узаконяване на скоковете, виражи и тн в Южния Парк

Е, т'ва е вече приказка! Действайте в тази посока, пък да видим тогава кой ще тръгне да ви разваля пътечките и скоците.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот MARTO4KATA » Пет Ное 02, 2007 6:58 pm

HellBurn написа:И какво сега ние не трябва да правиме никакви скоци и така нататъка за да не падне някой. Чакй бе ние го правим за да скачаме тва че някой малък безрасъден и безмозъчен глупак е решил да си троши главата и не знае какво прави е отговорност на родителя да си го гледа. Твае се едно някой измислил стълбите и дай са да му тарсиме отговорност че аз докато слизах по тях паднах. Тва те трябва сами да го преценяват.

Абсолютно вярно! :agree:
Хубаво ще е да се озаконят всички скоци, но това няма да ги направи по-безопасни, а и освен това всяка седмица се прави нещо ново и както знаем живеем в България и озконяването ще отнеме мнооооого време.
Изображение
Внимание! Този форум е пълен с некомпетентни, емоционално и психически изкривени изверги!
Аватар
MARTO4KATA

Рейтинг: 1252

Мнениеот vaniopi4a » Пет Ное 02, 2007 8:45 pm

:offtopic:

1.В темата се пита дали някой знае кой е разбил Нортшора, а не кой го е строил и дали е законно.

2.Стига сте се хвалили кой колко деца имал и колко отговорен родител е. Смятам, че родителите на децата носят отговорност за тях до навършването им на 18 години. Като ги е страх децата им да се наранят на някое съоражение да не ги пускат. Както каза HellBurn като падне по стълбите да съди този, който ги е измислил ли. Ако е пълнолетен да си реши дали може да слезне сталбите безопасно или не, а ако не е майка му да прецени дали да го пуска сам да слиза по стълбите.

3.Did и Alpina не псувайте и не обиждайте хората, които имат различно мнение от вашето. Защото и за тях вашите мнения са различни и те също могат да почнат да ви псуват, но те не го правят за това си помислете кой до чие ниво пада, както вече сте написали.

4.did ти вече написа :
''и така една привидно сериозна тема, в която уж се стигна даже и до някакви изводи, накрая стана на нищо...''

Както вече казах вие сменихте темата на темата и я усрахте иначе казано.

5.И стига сте се хвалили колко километра можете да въртите преди да се уморите.

:offtopic:
Me & [url=http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5388222]My
[/url]Bike
Аватар
vaniopi4a

Рейтинг: 982

Мнениеот Alpina » Пет Ное 02, 2007 9:05 pm

vaniopi4a написа:1.В темата се пита дали някой знае кой е разбил Нортшора, а не кой го е строил и дали е законно.

Коментираме защо се е стигнало до тук и какво да се направи, за д ане се повтаря ;) Да седиме и да си чешаме езиците, кой го е направил е смешно, след като няма доказателста за това. Не смятяш ли, че предодвратяването на подобни ситуации е по-доброто решение?
Или да се организираме и да пребием всяка двойка с бяло и червено колело, както беше предложено?

vaniopi4a написа:2.Стига сте се хвалили кой колко деца имал и колко отговорен родител е. Смятам, че родителите на децата носят отговорност за тях до навършването им на 18 години. Като ги е страх децата им да се наранят на някое съоражение да не ги пускат. Както каза HellBurn като падне по стълбите да съди този, който ги е измислил ли. Ако е пълнолетен да си реши дали може да слезне сталбите безопасно или не, а ако не е майка му да прецени дали да го пуска сам да слиза по стълбите.

Аз съм на 23 и нямам деца, даже женен не съм, но това не ми пречи да видя ситуацията от този ъгъл ;)
Да сравняваш стълби с изкуствено създаден скок, препятствие е абсурдно, защото скока е точно това - препядствие ;)

vaniopi4a написа:3.Did и Alpina не псувайте и не обиждайте хората, които имат различно мнение от вашето. Защото и за тях вашите мнения са различни и те също могат да почнат да ви псуват, но те не го правят за това си помислете кой до чие ниво пада, както вече сте написали.

Имаше и други хора, които не бяха на това мнение, разговора с тях не вървеше с обиди, помисли защо точно един потребител го отнесе и какви изводи можеш да си направиш от това ;)

vaniopi4a написа:4.did ти вече написа :
''и така една привидно сериозна тема, в която уж се стигна даже и до някакви изводи, накрая стана на нищо...''

Както вече казах вие сменихте темата на темата и я усрахте иначе казано.

Мдам, след като някой я осра е хубаво тя да остане така и да си правиме заключенията от това, че последния е казал толкова смислено нещо, че няма повече какво да се добави ;) Давайте всички да сме по неговия акъл

vaniopi4a написа:5.И стига сте се хвалили колко километра можете да въртите преди да се уморите.

Много съжалявам, че си останал с впечатление, че се хваля. Просто дадох пример как с едно колело, което е доста трудно за въртене не е пречка да се измине някакво разстояние, стига да има желание. Извинявай, но дадох за пример също така, как навсякъде по света, както искате да бъде, хората не правят където каквото си поискат, а си имат специални места, само за тях, след като начина им на спортуване застрашава останалите и не знам да се оплакваъ, от това, че най-близкия норт-шор е на 200км, след като могат на 3 да си направят такъв ;)

@Агенте,
Alpina написа: Въртял съм по над 120км на ден Drag Bomb по какъв ли не терен, без да съм се уморявал особено много, та някакви 20 ли ще ви изпщашат. А и транспорт до там лесно се намира :)

Това е "хвалбата" :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Ное 03, 2007 1:48 am

Alpina написа:
vaniopi4a написа:2.Стига сте се хвалили кой колко деца имал и колко отговорен родител е. Смятам, че родителите на децата носят отговорност за тях до навършването им на 18 години. Като ги е страх децата им да се наранят на някое съоражение да не ги пускат. Както каза HellBurn като падне по стълбите да съди този, който ги е измислил ли. Ако е пълнолетен да си реши дали може да слезне сталбите безопасно или не, а ако не е майка му да прецени дали да го пуска сам да слиза по стълбите.

Аз съм на 23 и нямам деца, даже женен не съм, но това не ми пречи да видя ситуацията от този ъгъл ;)
Да сравняваш стълби с изкуствено създаден скок, препятствие е абсурдно, защото скока е точно това - препядствие ;)

Стълбите природен феномен ли са?Знам ли,може и да са. :dunno:

Признавам едно нещо.Норт Шора е бил незаконен.До тук,добре.
Но това за кой как и защо поема отговорност за еди какво си...тцъ.
Който скача от нещо съзнателно си носи отговорност сам за себе си.Ако е непълнолетен,се приема,че родителите я носят(отговорноста).
Ако обаче побеснял байкър с чук и лопата и с пяна на устата,устрой засада на вашето дете,близо до Норт Шора,пребие го или го убие,е да,тогава го съдете,бийте го правете го каквото си искате.

Всъщност,мястото по начало беше тъпо(НС-а).Що не се качите на Камбаните.Хем е започнато,продължете ги там нещата.

По междру другото - уредите ги мачкат,чупят се и тн.Важното е да не се отказвате.Просто не ги правете на дебилни места.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот SpoileR » Съб Ное 03, 2007 2:10 am

Ми, точно на тая пътека, на която беше направен нс-а съвсем не бих я нарекъл "Обществена..."

90% от "Обществениците" в този парк минават по по-"полегатите" места...

А сега въпрос с повишена трудност:

К'во правим ако примерно наистина се сложи табела:

"Опасно/Внимание(или к'вото си харесате...) Не носим отговорност за вашите действия. Скачайте на собствен риск."
:dunno:

...и пак някой се пречука? На колкото и години да е, би следвало ДА СХВАНЕ ИДЕЯТА... Оправдание има ли? Пише си...Предупреден ли е за риска? Предупреден е.

Пък доколкото, придружаването от родител, не допускане до такива места до 18 години (след които уж се води че можеш сам да се грижиш за себе си и да взимаш решения) съм категорично ЗА.
Айде не до 18... ама до 13-15 (примерно....)

Просто като се сетя в днешно време на 12-13 има хора които к'во ли не са правили пък родител до 18 да ги наглежда къде карат е малко... да.
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Мъро » Съб Ное 03, 2007 2:32 am

Ти май не се сещаш какво значи "Внимание! Не скачайте!" за едно дете, а?

Пичове, спрете да бъдете егоисти и си ползвайте тиквата на раменете не само по хелоуин.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Demo 9 » Съб Ное 03, 2007 2:33 am

в тая горичка пък точно не беше стъпвал човек от доста години насам..
и доколкото знам норт шор-а е счупен не от общината, не от някой недоволен родител, не от конните полицай (историйката с тях е много весела :) ) ами от някои наши "колеги" посетители на форума... ЕВАЛА!
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот PtD » Съб Ное 03, 2007 2:56 am

Все пак да не забравяме естествения подбор. Щом нямат акъл да преценят, сами са си виновни. И без това сме в повече!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Demo 9 » Съб Ное 03, 2007 3:01 am

Мъро написа:Ти май не се сещаш какво значи "Внимание! Не скачайте!" за едно дете, а?

"върни се и се засили повече" :dunno:
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот Alpina » Съб Ное 03, 2007 9:57 am

Metal_Psycho написа:
Alpina написа:Да сравняваш стълби с изкуствено създаден скок, препятствие е абсурдно, защото скока е точно това - препядствие ;)

Стълбите природен феномен ли са?Знам ли,може и да са. :dunno:

Стълбите са с цел преминаване на препядствие, а скока е точно такова (препядствое) ;)

Даже не знам как на някой му хрумна да ставнява стълби със скок по този начин :crazy:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот vaniopi4a » Съб Ное 03, 2007 10:29 am

НС-а може да е незаконно построен и т.н.-не успорвам, но въпросът е бива ли така да се незачита труда на другите, независимо за какво става дума. Случилото се с НС-а се случва и с децки площадки, дворове на училища, градинки и много такива. Това е вандалщина!!! Виждал съм доста пъти как слагат нови люлки и пейки по градинките между блоковете и до няколко седмици те са изпочупени и надраскани с графити.А отноано НС-а аз смятам, че някой е имал сметки за уреждане(така да наречем, че например е бил ядосан на някой от хората, които са построили НС-а) и е решил да му отмъсти по този просташки начин. Мисля, че всички сме на това мнение, че не е този начина за решаване на проблемите.
[/url]Bike
Аватар
vaniopi4a

Мнениеот bikerider » Съб Ное 03, 2007 11:07 am

vaniopi4a написа:НС-а може да е незаконно построен и т.н.-не успорвам, но въпросът е бива ли така да се незачита труда на другите, независимо за какво става дума

А ся де. Може ли такова нещо питам аз, да пъхат наркотрафиканти в затвора? Може да е незаконно, ама бива така да се "незачита" труда им, независимо за какво става дума?

Не виждам от какво се оплакваш, щом сам знаеш, че съоръжението е незаконно. Незаконните неща си имат цена. Докато не се узакони това съоръжение, всеки може да дойде и да го разруши с пълно основание.

Ако не можеш да го узакониш, строиш пак и тва е, не виждам от какво се оплакваш. Утре аз ще построя пред прозореца ти незаконно стрелбище и ти ще си първия, който ще се разпищи, нали? Тая линия на разсъждение, ама тва ми е труда, ама онова ми е труда е лично твоя линия на разсъждение. Не си мисли, че някой е длъжен да ти зачита каквото и да е. Ако мислиш обратното търси си правата.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот SpoileR » Съб Ное 03, 2007 1:48 pm

Бе стрелбище до прозореца ти и норт-шор в парка, е леко несравнимо, ама да приемем, че говорим "примерно"....;)
Аватар
SpoileR

Мнениеот Alpina » Съб Ное 03, 2007 2:10 pm

Абе не ви ли е яко смешно само следното "NS в градския парк" - абсолютна дебилщина!!!
И даже не знам дали е правилно да се нарече NS :D

Ходете направете някой по-сериозен в планината бе, стига сте се занимавали с глупости. В градинката пред блока мога да направя
по-голям от този "NS в SP" :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот vaniopi4a » Съб Ное 03, 2007 6:40 pm

Доста сергии, на които се продават антикварни стоки(има такъв пазар в София),плодове и зеленчуци или каквото и да е на един битпазар.Повечето от тях се разполагат на тротоари, което е незаконно, защото продавачите нямат разрешителни да продават там, защото тротоарите са общинска собственост. Ако ти bikerider разхождайки се минеш покрай такъв тротоар със сергии нямаш право да почнеш да риташ сергиите и да чупиш стоката. Трябва да подадеш оплакване към общината и тя да изпрати служители на реда и те да накарат продавачите да съберат сергиите си и евентуално да платят някаква глоба, а не полицайте да почнат да рошат сергиите.
Ако на някой му е пречил НС-а трябвало е да направи точно това, а това, на което сме свидетели, че той е направил е вандалщина.

Не може да се сравнява това, което вършат наркодилърите с построяване на един НС. Въпреки това мога да дам пример и за това. Ако видиш наркодилър, който да продава дрога на улицата, когато го видиш ти нямаш право да го убиеш или пребиеш, ако направиш така той може(ако си го убил близките му могат) да те съди/ят и да влезнеш в затвора. Трябва да направиш същото като със сергиите, за да той да влезне в затвора, както е по закон, а не ти, зашото той нарушава закона.

Ако направиш стрелбище под балкона ми и ако реша, че то ми пречи, ще подам жалба към общината и тя ще издири, че си го направил ти, и тя ще прати служители на реда, който да те накарат да разрушиш стрелбището, а ако откажеш общината ще го разруши. Ако аз реша сам да разруша стрелбището, което ти си постройл, моята постъпка ще е вандалска и просташка, и незаконна независимо, че стрелбището ти е незаконно.
[/url]Bike
Аватар
vaniopi4a

Мнениеот HellBurn » Съб Ное 03, 2007 7:01 pm

vaniopi4a написа:Доста сергии, на които се продават антикварни стоки(има такъв пазар в София),плодове и зеленчуци или каквото и да е на един битпазар.Повечето от тях се разполагат на тротоари, което е незаконно, защото продавачите нямат разрешителни да продават там, защото тротоарите са общинска собственост. Ако ти bikerider разхождайки се минеш покрай такъв тротоар със сергии нямаш право да почнеш да риташ сергиите и да чупиш стоката. Трябва да подадеш оплакване към общината и тя да изпрати служители на реда и те да накарат продавачите да съберат сергиите си и евентуално да платят някаква глоба, а не полицайте да почнат да рошат сергиите.
Ако на някой му е пречил НС-а трябвало е да направи точно това, а това, на което сме свидетели, че той е направил е вандалщина.

Не може да се сравнява това, което вършат наркодилърите с построяване на един НС. Въпреки това мога да дам пример и за това. Ако видиш наркодилър, който да продава дрога на улицата, когато го видиш ти нямаш право да го убиеш или пребиеш, ако направиш така той може(ако си го убил близките му могат) да те съди/ят и да влезнеш в затвора. Трябва да направиш същото като със сергиите, за да той да влезне в затвора, както е по закон, а не ти, зашото той нарушава закона.

Ако направиш стрелбище под балкона ми и ако реша, че то ми пречи, ще подам жалба към общината и тя ще издири, че си го направил ти, и тя ще прати служители на реда, който да те накарат да разрушиш стрелбището, а ако откажеш общината ще го разруши. Ако аз реша сам да разруша стрелбището, което ти си постройл, моята постъпка ще е вандалска и просташка, и незаконна независимо, че стрелбището ти е незаконно.

:agree:
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот Alpina » Съб Ное 03, 2007 7:49 pm

Тъпото е, че осъзнавайки, че това е незаконно и неправилно, вие пак ще го направите, а още по-тъпото е, че се кефите на глупости :D
Вместо да направите нещо наситина голямо и хубаво, се занимавате да се състезавате с детските катерушки в парка :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот nikudini » Съб Ное 03, 2007 9:05 pm

Alpina написа:Вместо да направите нещо наситина голямо и хубаво, се занимавате да се състезавате с детските катерушки в парка :D

Защо реши че NS-а е бил като детска катерушка?? :dunno:
Не мисля, че частта която ни оставаше да довършим (Височина 3-4 метра, и дроп с вкопана попивка) беше за деца.
Аватар
nikudini

Рейтинг: 1629

Мнениеот Alpina » Съб Ное 03, 2007 9:28 pm

Защото се опитах да кажа следното. Един NS в градския парк е като детска катерушка, в сравнение с един направен в планината. ;) Да не говорим колко ограничен ще е достъпа на голяма част от населението на града ;) и от там извода, че едвали ще пречиш чак толкова на някого, или поне ще е на много по-малко хора :agree:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот SpoileR » Нед Ное 04, 2007 12:34 am

Alpina написа:Защото се опитах да кажа следното. Един NS в градския парк е като детска катерушка, в сравнение с един направен в планината. ;) Да не говорим колко ограничен ще е достъпа на голяма част от населението на града ;) и от там извода, че едвали ще пречиш чак толкова на някого, или поне ще е на много по-малко хора :agree:

:agree: :agree: :agree:
Аватар
SpoileR

Мнениеот nikudini » Нед Ное 04, 2007 1:00 am

Alpina написа:Защото се опитах да кажа следното. Един NS в градския парк е като детска катерушка, в сравнение с един направен в планината. ;) Да не говорим колко ограничен ще е достъпа на голяма част от населението на града ;) и от там извода, че едвали ще пречиш чак толкова на някого, или поне ще е на много по-малко хора :agree:

ОК. :agree: :beer:
Аватар
nikudini

Рейтинг: 1629

Мнениеот klmn » Нед Ное 04, 2007 5:24 pm

Ич не си дадох зор да чета масата страници,но е повече от ясно че нямате право да строите каквото и да било в Обществен парк без разрешение,и дори да имате такова,пак ще се намери кой да го пре*бе,ако е неохраняемо.
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Admin » Пон Ное 05, 2007 12:46 am

Поразчистих темата и я местя в Общ форум, поздравления за сериозното отношение на повечето участници към нея :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот sag4o » Пон Ное 05, 2007 1:17 am

В България няма смисъл да разчитате някой да уважи труда ви особено в парк , в който се разхождат клошари, роми или хлапета които току що са излезнали пияни от някоя детска дискотека...
Такива съоражения трябва да се правят на места , където минават минимален на брой хора. Това е единственият начин да сте поне малко сигурни , че скок , НС и каквото и да било друго ще бъде запазено.
sag4o

Рейтинг: 1260

Мнениеот bikerider » Пон Ное 05, 2007 10:25 am

@vaniopi4a: Виж, не си разбрал върху какво акцентувам. Ставаше дума, че не можеш да протестираш, че някой ти е разрушил незаконното съоръжение. Разбираш ли - говорим за два момента - единия е строеж на незаконно съоръжение, а другия е самоуправство и незаконно разрушаване на строеж. Двата момента са напълно отделни и ти имаш пълно право. Аз говорех само за първия, а именно, че не си в положение да си търсиш правата, ако някой самоволно е разрушил незаконното ти съоръжение (нямам предвид, че е твое, говоря условно).

Ти говориш, че лицето Хикс няма право да разрушава самоволно твоето съоръжение, каквоти и да е то - законно или не. По принцип си прав, ако лицето Хикс е произволен гражданин. Но ти не знаеш кой е бил това, може да е бил орган на изпълнителната власт, оторизиран от прокуратурата. Няма как да разбереш дали е така или не.

И все пак, и все пак, всичко тръгва от построяването на незаконно съоръжение. И понеже в България прилагането на закона е доста слабо, нищо чудно, че се е намерил някой дето е тръгнал на своя глава да разрушава. И двете страни не са прави и двете страни с действията си водят до още по-голямо подкопаване на авторитета на закона. Надявам се осъзнаваш това и да отчетеш обаче откъде тръгва всичко.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот downhillman » Пон Ное 05, 2007 10:57 am

@Alpina ти ми се струва че нещо ни се караш, че сме секли дървета а?
1. бяха 2 сухи бора
2. дай ти материал кат си решен да спориш
3. след като сме говорили нз как ти звучи на теб ще ти го кажа ГОРСКОТО значи може да си правим каквото щем там само без да запалим гората.И струвами се идеята на темата е сички да съжаляваме за направеното не ти да ни четеш конско...да беше дошъл да поковеш и да видим после няма ли да ти е гадно!
I don't need to get alive, I'm a gamer I have lots of lives
Аватар
downhillman

Рейтинг: 1226

Мнениеот did » Пон Ное 05, 2007 11:00 am

@downhillman (Me4o_kYx16): Много подходящ СКАЙП-ник си си избрал.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Пон Ное 05, 2007 11:01 am

Не знам в закона/законите, който касае ситуацията, но поне в закона за движение по пътищата е така - "виновен е този, който първи е нарушил закона", а предполагам и в останалите такива е по същия начин. Така че, за това, което е сполетяло вашия NS, сте си виновни само вие и не може да се сърдите на дриг, освен на себе си.

Пример: употребил си алкохол, обаче се движиш съвсем правилно, не надвишаваш ограничения, абе по-изряден от тебе няма, ама някой състезател губи контрол над колата си и те удря отзад, познай кои е виновен? Само и единствено ти, защото си употребил алкохол и си седнал зад волана. Нищо, че в дадената ситуация, не си имал грам вина за случилото се.

Ако бяхте получили официални разрешения, бяхте го построили по проект, а не с елементарни познания по строителство и т.н. и се беше стигнало до това положение, щях да съм изцяло на ваша страна. Щях да съм и ако не се намираше в Южния парк ;)

Оооо какво ново сме си имали :D

downhillman написа:@Alpina ти ми се струва че нещо ни се караш, че сме секли дървета а?
1. бяха 2 сухи бора
2. дай ти материал кат си решен да спориш
3. след като сме говорили нз как ти звучи на теб ще ти го кажа ГОРСКОТО значи може да си правим каквото щем там само без да запалим гората.И струвами се идеята на темата е сички да съжаляваме за направеното не ти да ни четеш конско...да беше дошъл да поковеш и да видим после няма ли да ти е гадно!

Да карам се, защото някакви лапета са почнали да вилнеят из парка, като секат дървета и се опитват да убият останалите!!! Безмозъчни действия, водят до подобни. А причината е следната (по начина на поставените от теб точки):

1. Горското ли маркира боровете като сухи? Имаха ли боя, че са за сечене?

2. Отиди на всеки строеж и питай за дърветата от кофража, след последната плоча, ги изхвърлят. Аз ви предложих, че при положение, че имате материал, ще ви го закарам, ако е извън софия, е стига да не са по-дълги от 2 метра де.

3. Горското няма никакви права над парка, освен това да определя, дали дадено дърво става за сеч или не. Никакво устно разрешение не ми изглежда сериозно, а ако искате да имате такова, трябва да го получите от съответната община. Горското питайте за планината :popcorn:
Последна промяна Alpina на Пон Ное 05, 2007 11:12 am, променена общо 4 пъти
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот mravcho » Пон Ное 05, 2007 12:12 pm

ааа след като прочетох почти цялата тема и се начетох на постовете на @ALPINA.Мисля че,@ALPINA е прав за това че строежа е незаконен и не е на подходящото място за екстремни изживявания :D,но нз дали тои ваобще е видял къде се намира въпросния NS и че през тази горичка не минава никои! и не си спомням кои малко по нагоре каза че NS-а не е разрушен от някои си родител или някоя недоволна бабичка а от някви хлапета,които се мислят за много интересни,аз знам че единия от тях е с DRAG ONE бяло-син а другия е с нещо като DRAG F4/F4m/F5 червен не разбрах защо се повдига въпроса за незакоен строеж като аз не се сещам за нещо законно в България в последните години :crap: :crap: :crap: мисля че наи малкия проблем е точно нашия NS има доста строежи преди него на които трябва да им се обърне внимание.А онея пиклиовци които си нямат работа по цял ден и ми кръстосват София с колелата си и се мислят за голяма работа като чупат нещо, за което те не са си мръднали и пръста(не казвам че съм участвал в построяването му,но уважавам труда на тези които са го направили) мисля че единствения начин да им се въздеиства е с един шамар по врата :D :D :popcorn: :popcorn: не разбрах за какво @ALPINA и @did се опитват да обяснят как стоят нещата и кое е законно и кое не като просто няма никои да ги чуе,да не говорим че те са били същите идиотчета като са били по младички а за дивички да не говорим :D :D :D за товааа хайде да се хванем да узаконим скокчетата за да ни е мирно на главата и ако обичат малките сладури които разрушиха NS-а да не го правят втори път! :beer: :agree: за тяхно добро е :rofl: :rofl: :rofl:
mravcho

Рейтинг: 1200

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум