HepBeH_XaMcTep написа:Това е пределно ясно![]()
Още пролетта се говореше нещо за узаконяване на скоковете, виражи и тн в Южния Парк
Е, т'ва е вече приказка! Действайте в тази посока, пък да видим тогава кой ще тръгне да ви разваля пътечките и скоците.
HepBeH_XaMcTep написа:Това е пределно ясно![]()
Още пролетта се говореше нещо за узаконяване на скоковете, виражи и тн в Южния Парк
HellBurn написа:И какво сега ние не трябва да правиме никакви скоци и така нататъка за да не падне някой. Чакй бе ние го правим за да скачаме тва че някой малък безрасъден и безмозъчен глупак е решил да си троши главата и не знае какво прави е отговорност на родителя да си го гледа. Твае се едно някой измислил стълбите и дай са да му тарсиме отговорност че аз докато слизах по тях паднах. Тва те трябва сами да го преценяват.
vaniopi4a написа:1.В темата се пита дали някой знае кой е разбил Нортшора, а не кой го е строил и дали е законно.
vaniopi4a написа:2.Стига сте се хвалили кой колко деца имал и колко отговорен родител е. Смятам, че родителите на децата носят отговорност за тях до навършването им на 18 години. Като ги е страх децата им да се наранят на някое съоражение да не ги пускат. Както каза HellBurn като падне по стълбите да съди този, който ги е измислил ли. Ако е пълнолетен да си реши дали може да слезне сталбите безопасно или не, а ако не е майка му да прецени дали да го пуска сам да слиза по стълбите.
vaniopi4a написа:3.Did и Alpina не псувайте и не обиждайте хората, които имат различно мнение от вашето. Защото и за тях вашите мнения са различни и те също могат да почнат да ви псуват, но те не го правят за това си помислете кой до чие ниво пада, както вече сте написали.
vaniopi4a написа:4.did ти вече написа :
''и така една привидно сериозна тема, в която уж се стигна даже и до някакви изводи, накрая стана на нищо...''
Както вече казах вие сменихте темата на темата и я усрахте иначе казано.
vaniopi4a написа:5.И стига сте се хвалили колко километра можете да въртите преди да се уморите.
Alpina написа: Въртял съм по над 120км на ден Drag Bomb по какъв ли не терен, без да съм се уморявал особено много, та някакви 20 ли ще ви изпщашат. А и транспорт до там лесно се намира
Alpina написа:vaniopi4a написа:2.Стига сте се хвалили кой колко деца имал и колко отговорен родител е. Смятам, че родителите на децата носят отговорност за тях до навършването им на 18 години. Като ги е страх децата им да се наранят на някое съоражение да не ги пускат. Както каза HellBurn като падне по стълбите да съди този, който ги е измислил ли. Ако е пълнолетен да си реши дали може да слезне сталбите безопасно или не, а ако не е майка му да прецени дали да го пуска сам да слиза по стълбите.
Аз съм на 23 и нямам деца, даже женен не съм, но това не ми пречи да видя ситуацията от този ъгъл![]()
Да сравняваш стълби с изкуствено създаден скок, препятствие е абсурдно, защото скока е точно това - препядствие![]()
Мъро написа:Ти май не се сещаш какво значи "Внимание! Не скачайте!" за едно дете, а?
Metal_Psycho написа:Alpina написа:Да сравняваш стълби с изкуствено създаден скок, препятствие е абсурдно, защото скока е точно това - препядствие![]()
Стълбите природен феномен ли са?Знам ли,може и да са.
vaniopi4a написа:НС-а може да е незаконно построен и т.н.-не успорвам, но въпросът е бива ли така да се незачита труда на другите, независимо за какво става дума
vaniopi4a написа:Доста сергии, на които се продават антикварни стоки(има такъв пазар в София),плодове и зеленчуци или каквото и да е на един битпазар.Повечето от тях се разполагат на тротоари, което е незаконно, защото продавачите нямат разрешителни да продават там, защото тротоарите са общинска собственост. Ако ти bikerider разхождайки се минеш покрай такъв тротоар със сергии нямаш право да почнеш да риташ сергиите и да чупиш стоката. Трябва да подадеш оплакване към общината и тя да изпрати служители на реда и те да накарат продавачите да съберат сергиите си и евентуално да платят някаква глоба, а не полицайте да почнат да рошат сергиите.
Ако на някой му е пречил НС-а трябвало е да направи точно това, а това, на което сме свидетели, че той е направил е вандалщина.
Не може да се сравнява това, което вършат наркодилърите с построяване на един НС. Въпреки това мога да дам пример и за това. Ако видиш наркодилър, който да продава дрога на улицата, когато го видиш ти нямаш право да го убиеш или пребиеш, ако направиш така той може(ако си го убил близките му могат) да те съди/ят и да влезнеш в затвора. Трябва да направиш същото като със сергиите, за да той да влезне в затвора, както е по закон, а не ти, зашото той нарушава закона.
Ако направиш стрелбище под балкона ми и ако реша, че то ми пречи, ще подам жалба към общината и тя ще издири, че си го направил ти, и тя ще прати служители на реда, който да те накарат да разрушиш стрелбището, а ако откажеш общината ще го разруши. Ако аз реша сам да разруша стрелбището, което ти си постройл, моята постъпка ще е вандалска и просташка, и незаконна независимо, че стрелбището ти е незаконно.
Alpina написа:Вместо да направите нещо наситина голямо и хубаво, се занимавате да се състезавате с детските катерушки в парка
Alpina написа:Защото се опитах да кажа следното. Един NS в градския парк е като детска катерушка, в сравнение с един направен в планината.Да не говорим колко ограничен ще е достъпа на голяма част от населението на града
и от там извода, че едвали ще пречиш чак толкова на някого, или поне ще е на много по-малко хора
Alpina написа:Защото се опитах да кажа следното. Един NS в градския парк е като детска катерушка, в сравнение с един направен в планината.Да не говорим колко ограничен ще е достъпа на голяма част от населението на града
и от там извода, че едвали ще пречиш чак толкова на някого, или поне ще е на много по-малко хора
downhillman написа:@Alpina ти ми се струва че нещо ни се караш, че сме секли дървета а?
1. бяха 2 сухи бора
2. дай ти материал кат си решен да спориш
3. след като сме говорили нз как ти звучи на теб ще ти го кажа ГОРСКОТО значи може да си правим каквото щем там само без да запалим гората.И струвами се идеята на темата е сички да съжаляваме за направеното не ти да ни четеш конско...да беше дошъл да поковеш и да видим после няма ли да ти е гадно!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта