4 засега не ми се е налагало, защото ме запомнят след 2 и 3

5 засега не ми се е налагало, да чукам на дърво.
Но кучетата са малък проблем. Веднъж брах голям страх с... бик!

THEZOGGO написа:... ...
PtD написа:Но кучетата са малък проблем. Веднъж брах голям страх с... бик!
Alpina написа:Хах, а сещаш ли се, че мойто куче никога няма да нападне дете?
Знаеш ли, че моето куче никога няма да нападне и който и да е човек, освен ако аз не му кажа, или ако той не тръгне да ме напада?
Знаеш ли, че това са причини, да не го водя с наморник и повод постоянно, даже първото никога не съм му слагал и никога няма да му сложа!
MIRO A написа:Офф тея кучета ... мамата си трака. Са се прибрах по едно късо маршрутче през квартала не по главната и ме подгониха 3 кучета .... добре, че се качих на една тумна пътека и кат изгасих фара тея не можеха да ме видят и се отказаха. :uhh:
PtD написа:Ооо, тълкуваме закона избирателно, така ли
PtD написа:Значи намордниците са само за балъци, дето не са си възпитали кученцата? А да си чувал за внезапни пристъпи? И ако не си ги наблюдавал в твоето куче, дали можеш да гарантираш, че няма да се случат?
Alpina написа:Така че ще ме извиняваш, но мисля, че правилно съм преценил положението.
Alpina написа:PtD написа:Ооо, тълкуваме закона избирателно, така ли
Абсолютно, ти не го ли правиш?PtD написа:Значи намордниците са само за балъци, дето не са си възпитали кученцата? А да си чувал за внезапни пристъпи? И ако не си ги наблюдавал в твоето куче, дали можеш да гарантираш, че няма да се случат?
Да, мога
Та относно скритата агресия във всяко куче - един от "приятелите" на мойта е стаф, на 3 години, като преди една дойде от Виена - няма такова възпитание, но там ако кучето прояви и най-малка агресия - приспива се. Та дори и питбул може да е кротък като агунце, ако знаеш как да го водиш и си го обучил
Yavkata написа:Познавам кучето, тъй като още от бебе го е водил при мен и никога не съм предполагал, че може да направи подобно нещо.
е несъвместимо сYavkata написа:Познавам кучето,....
Yavkata написа:още от бебе го е водил при мен и
jivkonik написа:Мнооогоо ме кефи да гледам тъпите физиономии на настървената кучешка глутница готвеща се да ме пресрещне като ги "цъкна" с уреда.....![]()
![]()
![]()
THEZOGGO написа:jivkonik написа:Мнооогоо ме кефи да гледам тъпите физиономии на настървената кучешка глутница готвеща се да ме пресрещне като ги "цъкна" с уреда.....![]()
![]()
![]()
Какво точно се случва като насочиш уреда срещу тях?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 354 госта