saitov написа: Е то винаги трябва да си нащтрек ама си е различно.
Мтб карач по пистата съм засичал само в Чепеларе преди 3-4 години. Нямаше мн хора тогава и този карач не създаваше проблеми.
azsa-bachinito написа:А някой може ли да посочи на начинаещия "снежни трасета" за велосипед около сОФИЯ? Предпочитат се подробни карти.
KuklenskiqBiker написа:Аз карам ски в Чепеларе и мога да твърдя че там дори и в почивните дни има по 70-100 човека пистите са много спокойни и е идеално за колела
Admin написа:Другата пътека, много любима, е т.нар. Дяволска... При нея има един недостатък
:shake::santa2:bikerider написа:Admin написа:Другата пътека, много любима, е т.нар. Дяволска... При нея има един недостатък
Има и друг - проявява се рано сутрин или след 3-4 следобед точно преди реката:shake::santa2:

biker-kj написа:Какво имате против гумите с шипове! (май ДИД беше)![]()
bikerider написа:Самоделките с шипове.
Quiz написа:@Alpina,
За съжаление, тук посочения от теб естествен подбор може да позакъсниее и дотогава май ще е за сметка на "нищо непедозиращите"...
Quiz написа:Но смятам, че за каране в населени места (писти, пълни с хора) шиповете нямат място.
Admin написа:Аз не съм виждал скоро хора с шипове по гумите, а вие?
.............., така че самоделките с шипове по-скоро са останали в миналото и сигурно са единици хората, които сега се занимават с такива експерименти.
Admin написа:сигурно са единици хората, които сега се занимават с такива експерименти.
Redhat написа:За Безбог въпросът е малко спорен. Миналата зима изобщо не ни се зарадваха, ама изобщо. Иначе пистата и скипътят са идеални.
25thframe написа:мрън, мрън, ти си тъпак, ти си еди къв си, как ще караш колело в снега.
Redhat написа:А най-хубаво е рано сутрин, когато снегът е стегнат, а пистата току що утъпкана
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта