madsnake написа:Абе много доверие им имате на тези лекари... незнам. Аз за моето коляно в рамките на 4 месеца минах през 4 различни доктора и имам 3 различни диагнози от тях. Другото забавно в случая е, че диагнозата, която се повтори от двама лекари (износване на хрущяла) и двамата порепоръчват да се лекува с 2 различни препарата. Дотук също добре, но никой от лекарите не пожела да ми даде направление за ядрено магнитен резонанс на коляното и сега трябва да събирам пари и да си го правя по собствено желание. Общо взето взимам флекси вече около 2 месеца (имам пост в темата, кога го взех за пръв път, но не ми се рови за дата честно казано). Дотук мога да кажа, че има някакво подобрение, но при дълго стоене на едно място седнал (да речем София - Бургас в кола) не се търпи болката. А пак относно лекарите - двама от тях след прегледа ми казаха, цитирам: "ми незнам, нищо ти няма". Нека го оставя това без коментар. Ще видя как ще се развиват нещата в бъдеще и какво ще покаже ядрено магнитния резонанс след като си го платя от джоба.
madsnake написа:След празниците съм приготвил парите и отивам да си правя резонанса поне да разбера какво ми има на коляното.
kotka12 написа:In Animal Flex veritas
http://bodybuilding-bulgaria.com/index. ... ductID=361
това просто е най-доброто
azze написа:Може ли някой да ми каже горе-долу дозата на масло от сьомга (и въобще рибно масло),ако се използва като противовъзпалително.Отскоро пия 2х1000 мг на ден,но днес ми казаха,че за артрит дозата стигала до 9000 мг на ден.Въпросът е колко да пия при моите 50 кила.На етикета е написано,че макс. доза е 2 таблетки на ден,но това е,ако се използва като хранителна добавка.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:А замисляли ли сте се да тренирате задната мускулна верига на краката? Знам, че звучи малко налудничаво, но колоезденето натоварва преимуществено предната верига и се създава един дисбаланс, който се усеща директно с коленете...
P.S. Става дума най-вече за biceps femoris, semimembranosus и semitendinosus...
kikon написа:http://www.bikejames.com/cardio-training/barefoot-pedaling-do-clipless-increase-overuse-injuries/
В сайта има още статии по темата, като последно беше публикувано и научно изследване правено от шосейкаджии за "ползите" от клипсовете.
Daniel Panev написа:Айде и аз да се "възползвувам" от темата![]()
Някой може ли да ми препоръча наистина добър ортопед?
Nymphetamine написа:бе, наистина, много странни очаквания имате от лекарите...
kibikoff написа:Момко, би ли бил така добър да светнеш нормалният данъкоплатец какво трябва да очаква от лекар?!?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 357 госта