Който ме познава и е карал с мен знае отношението ми към останалите посетители на планината и респективно тяхното към мен.
heep темата отива по дяволите. Петиции и темподобни опити - също. Защо трябва да си чешем езиците с люти чушки?

Alpina написа:И не е нужно да представям никакви цифри
И вторият въпрос е, ще се намери ли кой да се осмели да ИМ краде от клиентите (на които свалят 3 кожи от гърба за допотопния лифт и 6 кожи за неподдържаната кабинка).
veskoz написа:Ти луд ли си бе човек. Говорим за качване и консумация на 1-2 чая и малка разходка (като в парк). Като споменах парк и става въпрос за възрастни хора - предпочитам да не съм жив на преклонна възраст, за да виждам тинейджърската затлъстяла, озлобена, малоумна и неграмотна маса, която може би ще управлява внуците ми. Не мерси. Предпочитам в гората на далече от тази картинка. Възрастните хора също искат това и имат право да го упражняват. Петицийки от този сорт могат единствено да озлобят хората допълнително и да допринесат за немалко негативното мнение на хората за НАС.
Който ме познава и е карал с мен знае отношението ми към останалите посетители на планината и респективно тяхното към мен.
heep темата отива по дяволите. Петиции и темподобни опити - също. Защо трябва да си чешем езиците с люти чушки?
bikerider написа:@heep: довечера в 1516?![]()
bikerider написа:Това не е сериозен аргумент. Докажи, че спортуването прави данъкоплатеца редовен платец.
Което обаче не променя факта, че 66 беше нерентабилна линия отвсякъде без да има никаква социална функция
PtD написа:@Тези, които не разбират защо си качваме колелата с рейсчето, вместо на самоход - има няколко съвсем логични причини:
а) ако ще се кара спускане, то носенето на броня, протектори, фулфейс, в комбинация с чудовищно неефективния байк, правят качването на самоход една доста трудоемка, а и съвсем излишна процедура.
б) лично аз предпочитам да карам 40 километра в планината, вместо 20 до планината и обратно в трафика, дишайки всевъзможни отрови, и само 20 в планината.
Който го кефи да се трови в трафика, моля да не налага виждането си върху другите.
PtD написа:Alpina много ясно ти го каза, спортуването прави човека по-устойчив на болести (профилактика и превенция). Предполагам няма да спориш с това?
Дали е рентабилна или не, ние не можм да знаем, при положение че почти целия приход от нея влизаше в джоба на шофьора.
bikerider написа:PtD написа:Alpina много ясно ти го каза, спортуването прави човека по-устойчив на болести (профилактика и превенция). Предполагам няма да спориш с това?
С това не. Но аз не питах за това. Къде е връзката с данъците? Има социално-осигурителна система точно за тая цел - да плаща болнични, за да не умрат хората от глад докато са болни и да могат да си плащат данъците, вноските и прочие. Как го измислихте това, че спортуващия бидейки в добра физическа форма/кондиция ще плаща повече ли, по-редовно ли данъци, че да се говори за "косвена" социална функция на излетна линия? Дивотии...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
BluE_Magic написа:за ко ви е тоя реис нали имате колела караите ги![]()
![]()
BluE_Magic написа:за ко ви е тоя реис нали имате колела караите ги![]()
![]()
BluE_Magic написа:Що тей си мислеш аз наиш кво праим качвам се до хижа здравец и се пускам с реисо оти мама не ми дава да карам с повече от 100
BluE_Magic написа:...имате колела...
Antediluvian написа:Мисля, че е по-добре да се мисли в посока варианти за възстановяването на НЯКАКЪВ бус/автобус до горе, отколкото да правите форумна гимнастика и да спорите за АЕЦ-ове, капитализъм и т.н. и т.н.
EccentricMOTION написа:Качи се по симеоновската пътека, после ще се спуснем по асфалта? Карайте си колелетета кой където трябва...
stilo написа:Предложение: слагате 30 лева и качвам 3 колела нагоре с колата.
Сложи 10лв. за шофьора поне деAlpina написа:stilo, не ти ли е скъпа малко тарифата?
Аз съм смятал, че качването на 4 колела с колоездачите и екипировката им до Алеко, ще ми излезне от 15 до 20лв. ако ги събирам по пътя от Надежда до горе
Ако пък ще се бъдат изчакани около първата станция на Драгалевския лифт и качени обратно до Алеко, то ще струва още около 8лв
Т.е. 2 спускания ще излезнат на човек около 6-7 лв в зависимост![]()
Alpina написа:EccentricMOTION, не бих бил сигурен, че мотор 1.2 от 92-ра ще гори 10/100 при изкачване с натоварена кола, но може и да греша![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 374 госта