zafirovp написа:Добре, значи заставам на червената линия. Съдам и с едната ръка държа горната тръба на рамката, а с другата кормилото. След като започне да забавя, закачам седалката. Правилно ли съм разбрал? Жалко, че от утре ще има 1 месец профилактика на лифтовете на Витоша, или поне така ми каза касиерката.
zafirovp написа:Добре, значи заставам на червената линия. Съдам и с едната ръка държа горната тръба на рамката, а с другата кормилото. След като започне да забавя, закачам седалката. Правилно ли съм разбрал? Жалко, че от утре ще има 1 месец профилактика на лифтовете на Витоша, или поне така ми каза касиерката.
subritual написа:Бих искал да запитам за актуална цена на лифта с колело , единичен билет до Голи връх.
В сайта на Витоша ски не пише,та знае ли някой?
Благодаря и аз за полезната информация!fenoryl написа:...4лв...
HighFlyer331 написа:Аз утре съм горе,накрая мисля да направя едно лале.ако някой е навит да драска
fenoryl написа:HighFlyer331 написа:Аз утре съм горе,накрая мисля да направя едно лале.ако някой е навит да драска
Не съм карал на лалето и ми е интересно да го видя![]()
Giant Glory 00 - ако ме мернеш обади се
Уважаеми клиенти,
във връзка с подготовката на зимният сезон и извършване на годишна профилактика на лифтовете Ви уведомяваме, че Драгалевски и Романски лифт преустановяват работа на 15.10.2011година, а до края на октомври ще работи само кабинковият лифт "Симеоново - Алеко" в съботните и неделните дни с работно време от 9,00 до 16,30 часа.
Dfk написа:Ако някой е карал миналата събота/неделя, моля да каже как са пътеките - кални или сухи, 'щото нямам представа каква гума да сложа.
Suspect написа:Някой знае ли дали лифтът ще работи тази събота и неделя?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 367 госта