Alpina написа:Сигурно има предвид това място: https://www.zajo.net/bg/zajo/%D0%B5%D0% ... 1%86%D0%B8
Честно казано - там почти всичко и почти винаги е намалено.
Нямам оплаквания от каквото съм си пазарувал от тях и съм доста доволен, ама два пъти поръчвам като за безплатна доставка и все нещо го няма, та може би е по-добре от магазина им да се пазарува - тъкмо да ги види и на живо какво предлагат тези раници.
Инак съм се замислил за някоя от тях де...
Да, станаха ясни нещата, аз знам сайта и магазина, но не бях попадал на неща на половин цена.
Интересно, е че наполовина са намалени само най-евтините им раници, които са нов и явно бюджетен вариант, другите са намалени малко по-малко, но пак са на добра цена.
Аз на място съм си взел от тях Ортлер 28 синя пак беше на намаление, разни чорапи и тениска от мерино. Доволен съм от всичко от тях. Магазинът е малко закътан и малък, но продавачките са доста учтиви. Вече цените на облеклото и панталоните ми се струват малко завишени, особено на якета и полари, но има и други марки по света и у нас. По интернет категорично не смея друго освен чорапи, защото с номерата е малко особено винаги.