Rayko написа:Рекордът не е най-важното, а приключението и свободата, Санчо. Как се измерва продължителността на живота? Със сигурност не с минутите, които е отброил часовника. Тези няколко дни аз живях!
Анелия написа:Все се каня да напиша нещо тук и все не ми идват думите.
did написа:Анелия написа:Все се каня да напиша нещо тук и все не ми идват думите.
![]()
did написа:За феновете на АМ или както там му казвате - Райко кара с ТВЪРДА вилка и рамка!
marti_nik написа:От тогава няма обхват телефона и малко се притеснявам ..
did написа:За феновете на АМ или както там му казвате - Райко кара с ТВЪРДА вилка и рамка!
boris_borisov написа:Това е за сега, ако се чуя с него тази вечер ще пиша къде се намира
Adi написа:Браво на Райко! Но не може да се говори за подобряване на рекорда на Палакарчев, защото да го минеш с колело не е като да го минеш пеша. Не може просто така да се сравняват двете дисциплини и да се омаловажава постижението на Палакарчев, а то наистина е постижение! Намерете рекорда за преминаване с колело и с него го сравнявайте.
Adi написа:Браво на Райко! Но не може да се говори за подобряване на рекорда на Палакарчев, защото да го минеш с колело не е като да го минеш пеша. Не може просто така да се сравняват двете дисциплини и да се омаловажава постижението на Палакарчев, а то наистина е постижение! Намерете рекорда за преминаване с колело и с него го сравнявайте.
Adi написа: ... Не може просто така да се сравняват двете дисциплини и да се омаловажава постижението на Палакарчев, а то наистина е постижение! Намерете рекорда за преминаване с колело и с него го сравнявайте.
Harka написа:Е, все пак и аз не мисля, че е коректно да се сравняват двете постижения като равноправни. Има си рекорд за пешеходно преминаване, има за велосипедно. Това е. Кое, колко и в каква степен пречи или помага е само въпрос на спекулации.
Боян Бановски написа:Ами и предишния рекорд си е пак на Райко!
Боян Бановски написа:Просто в момента за К ом-Емине хит е Райко и всички на него се радват.
4getcredo написа:Райко просто пробва да подобри най-бързото преминаване на КЕ и го направи.
did написа:Глупости!
Със или Без велосипед, движението е със собствени сили. Велосипедът понякога помага, но и понякога много пречи. Ако има ясен извод от този ПОДВИГ, той е, че велосипедът е полезно помощно средство за придвижване в Планината, каквито са и добрите обувки, хубавия спален чувал, хубавата раница....
Що велосипедът да е по-различен от раницата? И двете помагат, но и пречат
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 355 госта