HepBeH_XaMcTep написа:спиците са стандартни. просто трябва да се избере правилната дължина.
errtime2010 написа:Интересува ме дали новия дерайльор Shimano Zee ще върви спокойно на 9-ка ? Със деоре команда и с касета 11-34 зъба ,а отпред с една плоча?
hill написа:errtime2010 написа:Интересува ме дали новия дерайльор Shimano Zee ще върви спокойно на 9-ка ? Със деоре команда и с касета 11-34 зъба ,а отпред с една плоча?
Един приятел си го взе и е адски доволен ,кара на 9 скорости и мисля че е същата касета.![]()
Сега аз да питам
Имам тази комнда за 9 скорости
http://www.ustrem-bg.com/shop/shifters- ... -m530.html
Искам да попитам дали е проблем за я карам downhill.Смисъл на трактор.Преди я карах на твърдак и си беше xc и cross country ,но сега искам да карам по-сериозно и си взех нова рамка и нещата и стигнах да тук.
hill написа:errtime2010 написа:Интересува ме дали новия дерайльор Shimano Zee ще върви спокойно на 9-ка ? Със деоре команда и с касета 11-34 зъба ,а отпред с една плоча?
Един приятел си го взе и е адски доволен ,кара на 9 скорости и мисля че е същата касета.![]()
kaliopo написа:hill написа:errtime2010 написа:Интересува ме дали новия дерайльор Shimano Zee ще върви спокойно на 9-ка ? Със деоре команда и с касета 11-34 зъба ,а отпред с една плоча?
Тоя дерайльор даже не съм го виждал. Ама за да не се набута някой грешни пари, ще попитам. Той хубаво се кара 9 скорости и на същата касета, ама с команда Шимано ли се кара?
spirov92 написа:Безопасно ли е да се разшири за автомобилен, т.е. от 6.5 на 8 мм? И ако да-как?
Основното което ме притеснява е, че при пробиването може да се напука около дупката.

taurus13 написа:Зогич, един номер нагоре спрямо номера който носиш....да не кавам и два, но тук много зависи от другите обувки, които носиш. По правило нося обувки 43, маратонки 44-45 и Шимански обувки 45.
nrachevbg написа:От къде мога да закупя ос за Boxxer Race 2009 ?
teodor4o0 написа:може ли да се кара хидравлична спирачка с накладки за механична (за дискова става въпрос)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 204 госта