RAM HT2 -СВЕТЛО СИН с ЖЪЛТИ надписи.
Снимка : - http://alexndr.snimka.bg/sports/razni.518591
- ! спирачките не са тези, ОСВЕН предния кръгъл диск.
Място на кражба : Варна - Гората над Кайсиева градина - 17/7/2010 г след 18 ч.
Рамка : - НЯМА емблема на челото (тръбата в която се пъха вилката)
- 3-4 Умишлени резки в/у горната тръба (под седалката) отолу.
- сериен номер : неизвестен
Вилка : - ЧЕРНА с БЯЛ надпис PIKE и 409.
- Изтъркано поркитие на предната разграфеност на Лява горна тръба.
- СИВО петно от дясно - на Короната (там се захващат горните тръби.
- СИНЯ врътка горе в дясно;
! ЧЕРНО устройство с колелце на рамката - м/у предните и задните зъбни колела.
Капли (джанти) : - ЧЕРНИ с голям БЯЛ надпис "Mad".
Спирачки : - 2х дискови : - ЧЕРНА и СИВА ръкохватки с СИВ лост;
- 203 мм и 180 мм кръгли дискове от пред и от зад.
- ЧЕРНИ апарати отпред и отзад на велосипеда :
2- ЧЕРВЕНА врътка на задния;
- Hayes 9 и Avid bb5 (задна);
ЧЕРНИ : - Лапа,кормило, кол за седалка (СИВ горе), Лостчета за скорости, главини, заден дерайльор, скоби седалка и фар(кол седалка),
Кормнило : - ЧЕРНО с БЯЛ надпис TRUVATIV HUSSEFELT;
Ръкохватки в 2та края на кормилото : - ЧЕРНИ с ЧЕРВЕНИ рингове, релефни надписи YETY,
- БЕЛИ надписи ODI на капачките на кормилото;
Седалка : - СИВО-ЧЕРНА. Velo-БЯЛ надпис-блед
- Липса малко кръгло парче от нея отстрани
Курбели (педалите се монтират за тях ) : - ЧЕРНИ, износени до СИВО с ЖЪЛТ стикер
Гуми : - Предна - Кenda - БЯЛ голям надпис.
- Задна : Maxxis - ЖЪЛТ надпис
Педали : - СИВИ с сериозни шипове.
! СИВ фар на кормилото.
Лапа (кормило се монтира на нея): - БЕЛИ надписи ТRUVATIV и HOLZFELLER;
Ако го забележите, постарайте се, моля.
Видян в Циганския квартал - ул. Калиакра - Автомивка Колeлото - кръговия път.
Спици- сиви
Дерайльор-преден : сиво-черен SHIMANO DEORE
- Велосипеда ми е видян в Циганския квартал - ул. Калиакра - Автомивка "Колeлото"- кръговия път. Ако имаш познати от района да се оглеждат.
Контакт : - 166 ; 511-310 - 3то РПУ ; 0885 789 534 - Алекс (собственика)
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
vali4o написа:В люлин 8 кам 10:00 беше откраднато колело Raleigh Freerider СИНЬО може сега да е в друг квартал МОЛЯ ВИ ОГЛЕЖДАЙТЕ СЕ![]()
ОТЛИЧАВА СЕ С ТОВА ЧЕ НА СТЕПЕНКАТА НЯМА ГУМИЧКАи има ожулване при челото (смисл от камаче или нещо такова) МОЛЯ ВИ АКО ГО НАМЕРИТЕ ГО ВЗЕМЕТЕ НЯКАКСИ
не че сега ми е до смях
![]()
![]()
АКО ГО НАМЕРИТЕ МИ ПИШЕТЕ НА skype: specmen12 или телефон 0895638910
stoyan_svilenov написа:Kitolino Вашият оранжев велосипед до скоро се продаваше в магазин за велосипеди 2-ра ръка но вече е продадено.
joker_brand написа:Преди около 25-30 минути в Южния парк на монцата е откраднат : Светло-кафяв Giant Faith с червено-сини части с вилка Marzocchi 888 RC2X !!! Ако някой го види да звънка на 0886160456 - Пепи или 0086630866 - Дамян . Яко бой за тоя човек !!!
п.п всичко се било случило за секунди, няколко колеги се опитали да го спрат и свалят от колелото ! Сгазил стълбите и отпрашил надолу в посока Витошка/НДК ! Ако някой забележи това колело, да бие човека и веднага да звъни на горните телефони![]()
evilzet написа:Този "Велорегистър" ми изглежда като каталог за потенциални кражби![]()
evilzet написа:Този "Велорегистър" ми изглежда като каталог за потенциални кражби![]()
jd написа:Велосипедът изглежда по подобен начин, само че е в черен цвят (прилагам снимки от каталога на Veloheld, тъй като към момента нямам налични).
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта