Joker_Here написа:Защо сайта на БАС не работи? Имат ли какси 661 еволюшън в магазина им,до НДК-а?
kapitanblood написа:Номер 6,мисля ,че беше.
kosio_dh написа:Мога ли да карам рамка Blockhead с вилка GILA T8?
НЕ! Няма втулки които да се махат, за да се увеличи хода!BRAMBARA написа:Може ли Marzocchi drop off 3 да стане от 150мм на 170-180мм ???![]()
![]()
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Joker_Here написа:Потърси в чейнриакшънсайкълс![]()
Колко струва и може ли да се достави байк от УК до Чехия?
Vikingonbike написа:Мога ли да си намеря по-широки педали? Стъпалото ми освен извратено дълго е и широко и не се чувствам стабилен на педалите...
В момента колелото ми (RAM ht.one) e с базовите му.
kapitanblood написа:Vikingonbike написа:Мога ли да си намеря по-широки педали? Стъпалото ми освен извратено дълго е и широко и не се чувствам стабилен на педалите...
В момента колелото ми (RAM ht.one) e с базовите му.
Пробвай с педали VP 588,цената е много приемлива и педалите не са лоши,ако и те са ти малки,тази TIOGA,ми се струва широка.Разгледай за нещо друго ако ти допадне.
Успех
eMcKu написа:Дали новите модели на Шимано и Срам касети за 10 скорости, стават на капли, на които пише 8/9 скорости. Би трябвало, защото капли, обозначени за 10 няма. Говорим си за мавик. Чувал съм, че касетите за 10 са широки колкото 8/9, но не съм сигурен.
prokalnatiq написа:Искам да попитам нещо относно джърситата в chainreactioncycles. Размерите на повечето марки не са дадени (само на ендура) това означава ли че съвпадат (горе-долу). Защото аз попринцип съм за М но по таблицата на ендура съм за S, и незнам дали ще има големи разминавания при другите марки .![]()
zafirovp написа:Здравейте,
Ако можете да препоръчате някоя главина, предна за 36 спици и дупки за диск или CL до 30 лв или от crc до 20 евро. Също така някаква предна хидравлична спирачка до 70 евро, пак ако може от CRC.
Mерси
otka4al4o написа:http://lp1.pinkbike.com/p4pb5026017/p4pb5026017.jpg
Каква марка и кой модел е тази рамка?
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
hitar_potar написа:значи RBF600 няма да доведе до някакви проблеми с оплътнения и тем подобни глупости, така ли? смело да купувам туба Мотул и да блийдвам?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 239 госта