Бюджет 230 лева!
ALLMountainGoat написа:Като начинаещ имам един, за някой от вас, може би, смешен въпрос. Смятам да премина към вилка, която не поддържа v brake. Но сегашната ми скоростна система е некъв' евтинджос до колкото разбрах: Shimano ALTUS RD-M310 / ST-EF51-7 EZ-Fire Shift – 21 . В случай, че си поставя нова вилка със качествена хидравлика ще се наложи ли да сменям и скоростната система?
Благодаря ти много за пояснението! Може ли още два въпроса кратки:radeviq написа:ALLMountainGoat написа:Като начинаещ имам един, за някой от вас, може би, смешен въпрос. Смятам да премина към вилка, която не поддържа v brake. Но сегашната ми скоростна система е некъв' евтинджос до колкото разбрах: Shimano ALTUS RD-M310 / ST-EF51-7 EZ-Fire Shift – 21 . В случай, че си поставя нова вилка със качествена хидравлика ще се наложи ли да сменям и скоростната система?
Ще трябва да смениш само командата с такава за съответната скорост (предна или задна), която е свързана със "заминаващата" си спирачка
ALLMountainGoat написа:Благодаря ти много за пояснението! Може ли още два въпроса кратки:radeviq написа:ALLMountainGoat написа:Като начинаещ имам един, за някой от вас, може би, смешен въпрос. Смятам да премина към вилка, която не поддържа v brake. Но сегашната ми скоростна система е некъв' евтинджос до колкото разбрах: Shimano ALTUS RD-M310 / ST-EF51-7 EZ-Fire Shift – 21 . В случай, че си поставя нова вилка със качествена хидравлика ще се наложи ли да сменям и скоростната система?
Ще трябва да смениш само командата с такава за съответната скорост (предна или задна), която е свързана със "заминаващата" си спирачка
1. Най-вероятно хубавата хидравлика си идва и с командата?
2. При смяна на вилката ще се наложили и подмяна на главината спрямо вилката? Главината е joytech и е някъде към четири инча.
Благодаря предварително и приятно изкарване на нова година на всички
ALLMountainGoat написа:Като начинаещ имам един, за някой от вас, може би, смешен въпрос. Смятам да премина към вилка, която не поддържа v brake. Но сегашната ми скоростна система е некъв' евтинджос до колкото разбрах: Shimano ALTUS RD-M310 / ST-EF51-7 EZ-Fire Shift – 21 . В случай, че си поставя нова вилка със качествена хидравлика ще се наложи ли да сменям и скоростната система?
Благодаря ти много за пояснението! Може ли още два въпроса кратки:
1. Най-вероятно хубавата хидравлика си идва и с командата?
2. При смяна на вилката ще се наложили и подмяна на главината спрямо вилката? Главината е joytech и е някъде към четири инча.
Благодаря предварително и приятно изкарване на нова година на всички

gosh6o написа:Имам SR SUNTOUR SF11 XCM V3 MLO 100mm. Мога ли да му набуча гума 2.35". Имам и C1 мога ли и на него да набуча същата
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
gosh6o написа:Имам SR SUNTOUR SF11 XCM V3 MLO 100mm. Мога ли да му набуча гума 2.35". Имам и C1 мога ли и на него да набуча същата
iFkata написа:Някой пробвал ли е тази шина дори да не е да ми каже мнение за нея : http://screambikes.eu/bg/shini-mtb/7726-shina-blackjack-sniper-dh-26.html , не е евтина и може да се каже, че е лека .
ALLMountainGoat написа:Да разбирам ли, че в случая ще оправя положението само с едни нови Avid BB7 + нова главина? Защото от всичко това излиза, че е по-добре да си продам колелото и да започна да сглабям ново колело.

Admin написа:ALLMountainGoat написа:Да разбирам ли, че в случая ще оправя положението само с едни нови Avid BB7 + нова главина? Защото от всичко това излиза, че е по-добре да си продам колелото и да започна да сглабям ново колело.
Да, ако преминеш към механична дискова спирачка, ще сменяш най-малко части.
gosh6o написа:Това нали е PM към PM http://screambikes.eu/bg/diskovi-spirac ... ndart.html
dunconstreet написа:Здравейте,
Някой има ли информация относно сигурността за този сайт http://www.cnc-bike.de/ , защото попаднах в него на някои доста добри оферти.
spirov92 написа:Предполагам говориш за долния конус на чашките, който се набива на стержена. Той влиза трудно, даже има специални инструменти за набиване/избиване. С малко изобретателност може да се направи и с подръчни материали.
spirov92 написа:Предполагам говориш за долния конус на чашките, който се набива на стержена. Той влиза трудно, даже има специални инструменти за набиване/избиване. С малко изобретателност може да се направи и с подръчни материали.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 121 госта