Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
dani_kn5 написа:Преди бреме си взех sr suntour epikon 120 mm и въпроса ми е може ли пак да се боядисат горните тръби на вилката ,както когато е купена,вилката е стара и нат семерингите е изтъркано.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:dani_kn5 написа:Преди бреме си взех sr suntour epikon 120 mm и въпроса ми е може ли пак да се боядисат горните тръби на вилката ,както когато е купена,вилката е стара и нат семерингите е изтъркано.
Всичко, което е било боядисано може пак да се боядиса. Можеш да я разглобиш и да я дадеш да ти я опрашат, но има ли смисъл, освен да изглежда по-нова?

taurus13 написа:Hell_Man написа:dani_kn5 написа:Преди бреме си взех sr suntour epikon 120 mm и въпроса ми е може ли пак да се боядисат горните тръби на вилката ,както когато е купена,вилката е стара и нат семерингите е изтъркано.
Всичко, което е било боядисано може пак да се боядиса. Можеш да я разглобиш и да я дадеш да ти я опрашат, но има ли смисъл, освен да изглежда по-нова?
Човека говори за горните тръби, демек т. нар. стеншъни, които не са точно боядисани. Покритието там е или някакъв вид анодизация или специално керамично. Та това не се пребоядисва.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
rock написа:Мат или гланц боя на рамка е по-добре?
Hell_Man написа:rock написа:Мат или гланц боя на рамка е по-добре?
Мат![]()

jari написа:кой са вносители на giant велосипеди?
Fanatico написа:jari написа:кой са вносители на giant велосипеди?
Имаше време от 23:09 до 23:13 да видиш какво си написал, но тъй като не е оправено, а адски много ме дразни и мога да оценявам, ще си знаеш защо е.![]()
Писна ми от такива некадърни постове.. баси младеждта се заражда.
Широчинатаmariovel написа:Ако може подробно обяснение на разликата между 68/73 и 83 мм във средното движение.Мерси предварително
jari написа:кой са вносители на giant велосипеди?
hill написа:Какво значи ротор да има "ръб"?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
KsH написа:Hell_Man написа:rock написа:Мат или гланц боя на рамка е по-добре?
Мат![]()
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
holandec123 написа:Споделете мнение за тези касети... Дали си струва $240 ?http://www.stealthcycling.com/product/RECONCASSSH1127/Recon-Ti-Cassette-136g.html
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 127 госта