up side down написа:Не знам дали въпроса ми не е за темата с глупостите,но седя до колелото с шестограм и се чудя,ако направя нови дупки за краищата на две от пружините,за да натегна обтегача,как ще му се отрази? Нещо ми се вижда хлабав.Принципно мисля да реша проблема със sram X4,но до тогава...става въпрос за Acerа.Мисля че ще го направя,но отговор като "недей" или "давай" може да помогне.
bio написа:номер 2 незнам дали при acera може да я достигнеш ... толкова ли ти удря веригата в рамка ?!? защото ако ти пада едва ли от дерайльора е проблема. в крайна сметка какво целиш? и със Sram яко скача.
, колелото си
.up side down написа:Достига се,вадил съм я.Целя малко по адекватно напрежение,ако е възможно,разбира се.Последен ъпгрейд преди да сменя всичко,а sram-a ми с струва доста по стегнат.Като сменя и командата,ще чета пак по темата handmade водач.

gosh6o написа:т.е. колко на вътре да набия новата?
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:Колко долу - горе ще излезе доставката на вилка от Англия (pinkbike) чрез Еконт или по пощата ?
iFkata написа:Според вас кормило с ширина 800 мм прекалено широко ли е ? Знам че аз мога да преценя но искам и съвет от вас ?
iFkata написа:Според вас кормило с ширина 800 мм прекалено широко ли е ? Знам че аз мога да преценя но искам и съвет от вас ?
колко си висок и широк ли си раменете ... имай предвид, че широкото кормило също така те дърпа и напред. но само ти може да прецениш дали ти е удобно или не.
Admin написа:Получават се усуквания, които могат да се пренесат чак до диска и той леко да опре в накладките, от което да се чуе леко звън. Нормално е по принцип, особено с големи дискове и спирачки, при които накладките стоят близо до диска.
Admin написа:Получават се усуквания, които могат да се пренесат чак до диска и той леко да опре в накладките, от което да се чуе леко звън. Нормално е по принцип, особено с големи дискове и спирачки, при които накладките стоят близо до диска.
gosh6o написа:Drag ontario S размер за 180 висок човек? Трябва ми за начално АМ. ДА може хем да са ми изпънати на мах краката, хем и да си смъкна седалката и да мога лекичко да се спускамНяма да се правят извращения
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 98 госта