mbikerX написа:И ако да ще стане ли на средно Truvativ PowerSpline и курбели Truvativ Isoflow
Ozzie написа:mbikerX написа:И ако да ще стане ли на средно Truvativ PowerSpline и курбели Truvativ Isoflow
Вида на средното и курбелите са без значение, понеже се монтира за уши (ако рамката има такива) по един от двата стандарта посочени в характеристиките.
Вече дали в комплекта има адаптор (ако рамката няма уши), питай screambikes.
FaKe написа:Искам да попитам, ако някой знае теглото на Cross Traction G30, защото един мой приятел твърди, че е девет, девет и нещо килограма?
Освен красив, байкът е и приятно лек - 13.2 кг в оригиналния си вид с обикновени евтини педали.
FaKe написа:Искам да попитам, ако някой знае теглото на Cross Traction G30, защото един мой приятел твърди, че е девет, девет и нещо килограма?

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
microlab написа:Пич, спирачката ще спира ама зависи ти колко кила' си, какво караш.... не може да си 120 кг да караш ДХ и да искаш да спира спирачка за не повече от 80-100 лв, просто няя' как да стане....иначе и аз не намирам цената и, всъщност съм карал такава, мен ме спира ама съм лек... 60 кг.... но ако караш градско ще ти е напълно достатъчна
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:microlab написа:Пич, спирачката ще спира ама зависи ти колко кила' си, какво караш.... не може да си 120 кг да караш ДХ и да искаш да спира спирачка за не повече от 80-100 лв, просто няя' как да стане....иначе и аз не намирам цената и, всъщност съм карал такава, мен ме спира ама съм лек... 60 кг.... но ако караш градско ще ти е напълно достатъчна
тази спирачка дали ще спира по-добре със оригинален ротор на шимано 180 мм или със този на HOPE 185 мм (левия) http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1443_n.jpgпонеже ще я купувам без ротор , а този е 30 лева (малко ползван)
Stoks1 написа:Пичове да ви попитам как седят нещата с превозването на велосипед в Дизеловите мотриси? Ясно е купувам си билет, но къде ще трябва да го натоваря в мотрисата и ще искат ли да го разглобявам нещо или така?
radeviq написа:Stoks1 написа:Пичове да ви попитам как седят нещата с превозването на велосипед в Дизеловите мотриси? Ясно е купувам си билет, но къде ще трябва да го натоваря в мотрисата и ще искат ли да го разглобявам нещо или така?
Хората са си написали. Цък!
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:може да е писано и да клоня към тъпите въпроси , но... Рамка drag c1 2011 с колко милиметра ротор най-много може да се кара без да се скъсаи колко широка гума (2.7 ?)
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно

NeNo написа:Здравейте, днес си купих Quicklink звено за KMC верига, но проблемът е че звеното седи хлабаво! Може ли да се оправи или трябва да си вземам ново.
MIKEY MOUSE написа:За различните вериги /ширина / има различни съединителни звена- за касети с 8, 9 ,10 11 венци /последните са за шосейните велосипеди/ .Така, че трябва да търсиш звено, съответно на твоята верига.Можеш да бъдеш сигурен, че ако падне по пътеките няма да го намериш. Обикновено се продават опаковани и на опаковката пише за каква верига е звеното.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно

, колелото си
.Stefan_trekkie написа:Дайте някакви идеи за градска гума 28'' .. Нещо от 28 до 40 широчина.. Без значение тегло.. Да вози добре ..
Благодаря
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 193 госта