radiano написа:Какво мислите за кормило с размери 640мм за едър и висок колоездач (185см) ?
Поздрави!

radiano написа:Какво мислите за кормило с размери 640мм за едър и висок колоездач (185см) ?
Поздрави!
vlakadjiqta написа:Понеже никъде във форума и в търсачката в Гугъл не намерих информация за РСТ джила МЛ 80мм ще задам въпроса си тук - някои мерил ли е колко тежи въпросната вилка ?
Bace_kz написа:От къде мога да си намеря такъв преходник, трябва ми с минимална височина.
Bace_kz написа:http://www.kalnai.at/technik/pdf/2006/service_guides/RockShox/95-4311-775-000%202006%20Boxxer%20Service%20Guide.pdf
ivo_DH написа:C1-ката върти всичко - от XCM до BoXXerСтава бе, споко
MaRRty. написа:За скоба за седалка с размер 34.9, какво колче трябва, смисъл какъв размер
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
.С накладките и диска е ясно.Питането ми е изтичането на масло може ли да е следствие на това неестествено висене на вилката десетина дена,или си е за сервиз.Vel0-Mania написа:Някъде преди две седмици си разглобих движението на предната капла. Исках да почистя и да смажа с грес на ново, и се оказва,че съм нямал ключ №15, а само за външните гайки и сега не мога да го направя.
Въпроса ми е ; ако отида в "niko-bikes" колко може да ми вземат да ми го направят ?
c1rider написа:MaRRty. написа:За скоба за седалка с размер 34.9, какво колче трябва, смисъл какъв размер
31.6
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 133 госта