остава само ротора да е съвместим с метални накладки и всичко ще е О.К.
Как да проверя,дали е съвместим...оригинален MAGURA е 180 мм...

остава само ротора да е съвместим с метални накладки и всичко ще е О.К.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Fanatico написа:Chainset.
Hussefelt + Howitzer BB or RaceFace Ride DH ?
Ако имам възможност да сменя РейсФейс-а, да го направя ли с първите ? Взех ги на идеална цена, но ми предлагат стабилна сума за тях, която почти достига нужните за смяна.
Daniel Panev написа:Абе някой може ли да ми каже какъв е "срока на годност" на каските - т.е. през колко време е добре да се подменя защитната екипировка? Ако е важно - става дума за Dainese D-Raptor LE, която вече е на 2.5 години и се чудя дали не е време да я бракувам вече...
Daniel Panev написа:P.S. Все си мисля, че точно от защитна екипировка не е добра идея да се пести.
dEcLiNe написа:Попринцип след едно или максимум две сериозни падания е хубаво да се смени, но ако такива липсват не виждам защо да се сменя.
Daniel Panev написа:dEcLiNe написа:Попринцип след едно или максимум две сериозни падания е хубаво да се смени, но ако такива липсват не виждам защо да се сменя.
Заради стареенето на материала. Катерачната екипировка си има срок на годност и трябва да се сменя независимо дали си падал на въжето (примерно) или не.
P.S. Все си мисля, че точно от защитна екипировка не е добра идея да се пести![]()
![]()
Joker_Here написа::offtopic: Да,ама тая черупка,ти е живота,докато онова е лодка,ще се счупи ще скоча в водата и ще оживея..Ще паднеш с голяма скорост по лице,представи си от,това,че каската е стара вече,това отпред се счупи точно когато паднеш,устата и носа ти отиват на кино
bio написа:извинявам се, че се намесвам ... но в твоя случай, просто си решил да си смениш шлема и си търсиш оправдание.
msniki написа:Здравейте!
Искам да попитам :
С коя куриерска фирма е най-евтина доставката от САЩ ?
Joker_Here написа:Искам да попитам има ли смисъл от ankle protectors? Има ли някой с преки наблюдения? Чудя се струват ли си парите,и пазят ли найстина?
neytchev написа:Този уикенд някой ще ходи ли на сопот ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 289 госта