marsa написа:Една от най-ужасните гуми, които съм срещал. Неподходяща за нищо, бягай надалече от нея. Ако ти трябва евтина гума за града се насочи към тези CST:
http://bike-house.biz/product/1719/cst- ... -1-50.html
ssl написа:......
ssl написа:Днес сутринта доста поднесох при малко по-рязко преминаване пред 1 кола и без малко да се пребия.Асфалта беше леко мокър, скоростта не ми беше голяма, просто изпреварих една кола на светофар и поднесох.Та въпроса ми е, дали причината не е , че имам лек луфт на задната гума?Или са се понамокрили в-брейка и от там нещо, макар, че и миналата година карах със същия модел калодки съм доволен.
п.с. Пътя нямаше почти никакъв наклон надолу, а и както казах скоростта не беше голяма, въжможно ли е, пясък да речем + леко мокър асфалт да е причината или, това да има общо с луфта на задната ми гума ?
hitar_potar написа:Не мисля, че трябва да отварям цяла тема за въпроса си, макар и вече да става наложително да стигна до решение:
Трябва ми комплект напълно интегрирани чашки за tapered чело, но за вилка със стержен 1 1/8 - демек долния конус, набиващ се на стержена, трябва да е редуциращ. Това е очевидното решение на проблемите ми:
http://screambikes.eu/bg/chashki-za-vil ... acms2.html
Само че, някак естествено, Скриймбайкс го нямат налично и не се знае кога ще го има. Има и версия за tapered стержен, която е налична, дори я има и в Русе, но тогава трябва да си купя редуциращия конус... който отново не е наличен. И аз пак съм в шах. Някой може ли да ме насочи към сайт, от който да си поръчам комплекта, който ми е нужен, или поне редуциращ конус? И този конус би ли бил съвместим с лагерите на посочените комплекти?
http://www.chainreactioncycles.com/bg/e ... -prod92344
naskoj написа:Здравейте,
решил съм да си пребоядисам рамката, NS Bitch, за сега съм решил да е прахово като преди това старата боя се свали с пясъкоструйка. Препоръчаха ми човек който работи в подлеза на Стадион "Варна" (Юри Гагарин). Разбрах че при него са правени и други рамки, така че предполагам знае какво прави. Но все пак може да кажете и друго място ако знаете. След свалянето на боята мисля да я боядисам прахово в бяло. Място още не знам казаха ми за едно над Кауфланда във Възраждане но не знам какво е, що е . Ако може препоръчайте някое място където ще се справят добре с работата. Благодаря предварително.
П.П Възможно ли е изпичането на боята да отслаби стоманена рамка.
П.П Мисля че тук ще го видят повече хора отколкото в темите за пребоядисване.
emo_gp написа:.... кое да измеря на централното движение с шублера за да видя дали курбелите ще паснат на моя велосипед(RAM HT TWO 2012)
Tonkataa написа:Кой магазин внася в България части Ns ?
Gran SolDado написа:Някой може ли да ми каже за Дх как е най добре сингъл спиид или с водач ? ПОмощ
hitar_potar написа:Малко малоумно, но няма как:
поради прекомерно клъцнат стержен на вилчока на почти новата сглобена АМ-машина, ще ми се наложи в най-скоро време да купя колкото се може по-ниска лапа, захапваща възможно най-малко стержен. Какви други опции имам освен хубавичката Dartmoor Funky, която е с височина от порядъка на 30-35мм?
rodopi_biker написа:Здравейте! Някой има ли идея как да сваля педалите от курбелите, защото са за смяна? С ключ 15 нестава, затегнали са се много яко. Дори ги разглобих, и хванах оста с ключ за развинтване на тръби и пак ни става. Държах ги 2 дена потопени в масло и нищо. Курбелите са алуминиеви, а оста на педалите стоманена и сякаш са се заварили един за друг.
83mm, като всяка съвременна DH рамка.todor511 написа:Здравеитв може ли някои да ми каже каква дължината на средното на dragomir black hawk ?
marsa написа:83mm, като всяка съвременна DH рамка.todor511 написа:Здравеитв може ли някои да ми каже каква дължината на средното на dragomir black hawk ?
todor511 написа:Извинявам се дължина на оста колко трабва да е не попитах правилно
bio написа:todor511 написа:Извинявам се дължина на оста колко трабва да е не попитах правилно
за какви курбели това ?!?
Потребители, разглеждащи този форум: dantass и 14 госта