GOSHO написа: Давам пример с вече построената такава през надлез Надежда от Ломско шосе; защото аз най често съм я използвал. Преминаването през този надлез е предизвикателство дори за автомобилистите с опит, а за колоездачи.... мисля че е много опасен, така че в случая поолющената велоалея е от полза.
subritual написа:Аз днес се повозих по новата алея, подрусва.
puleto написа:Често се смята, че карането на велосипед в града е опасна дейност.
Stefan_trekkie написа:GOSHO написа: Давам пример с вече построената такава през надлез Надежда от Ломско шосе; защото аз най често съм я използвал. Преминаването през този надлез е предизвикателство дори за автомобилистите с опит, а за колоездачи.... мисля че е много опасен, така че в случая поолющената велоалея е от полза.
Я поясни как ми помага тази алея да премина кръговото, щото нещо ми се губи![]()
Stefan_trekkie написа:GOSHO написа: Давам пример с вече построената такава през надлез Надежда от Ломско шосе; защото аз най често съм я използвал. Преминаването през този надлез е предизвикателство дори за автомобилистите с опит, а за колоездачи.... мисля че е много опасен, така че в случая поолющената велоалея е от полза.
Я поясни как ми помага тази алея да премина кръговото, щото нещо ми се губи![]()
veskoz написа:Никой и нищо не те задължава да караш по нея.
veskoz написа:Шосейния форум не е тоя!
veskoz написа:Балерини пръдливи!
GOSHO написа:veskoz написа:Не разсъждавате на тема безумната светофарна уредба и организация на движението, а хленчите за нацепената полуогледална настилка?!
Шосейния форум не е тоя! Балерини пръдливи!
Тази "уредба: съм я коментирал в темата " пълно е със слабоумни колоездачи"......не мисля да се повтарям.....а темата тук е за велоалеи все пак
veskoz написа:Не разсъждавате на тема безумната светофарна уредба и организация на движението, а хленчите за нацепената полуогледална настилка?!
Шосейния форум не е тоя! Балерини пръдливи!
autosvet написа:Нейде Фуджи нейде Витоша ... намери с кой да ни сравняваш. Ние японците само на маса можем да ги подминем по нещо.
GOSHO написа: ... решаването на велотрафика през Цариградско шосе.
shotik написа:Ама искаме да сме като тях ,нали ?
galio написа:GOSHO написа: ... решаването на велотрафика през Цариградско шосе.
се случва през Борисова.
galio написа:GOSHO написа: ... решаването на велотрафика през Цариградско шосе.
се случва през Борисова.
GOSHO написа:galio написа:GOSHO написа: ... решаването на велотрафика през Цариградско шосе.
се случва през Борисова.
Не ми е много ясно как от Дружбите и Младост 3-4, ще стигнеш до Борисовата......за това мисля ,че трябва да има решение....с Метрото става ама само за събота и неделя
От Младост - по Сахаров и през кв. Изток, не само в Събота и Неделя.GOSHO написа:Не ми е много ясно как от Дружбите и Младост 3-4, ще стигнеш до Борисовата......за това мисля ,че трябва да има решение....с Метрото става ама само за събота и неделя
От Младост - по Сахаров и през кв. Изток, не само в Събота и Неделя.bdz43r написа:GOSHO написа:Не ми е много ясно как от Дружбите и Младост 3-4, ще стигнеш до Борисовата......за това мисля ,че трябва да има решение....с Метрото става ама само за събота и неделя
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта