magadisho написа:Някъде продават ли се джърсита на Драг. От тези, с които караха отбора на Драг(сините).
BurNiNg_IcE написа:Ram 4130 може ли да се кара с вилка над 160-180 ход? Питам защото търся подобна рамка и момчето ми обяснява, че е нещо като NS Surge, а от тази рамка не съм се интересувал до сега.
prokalnatiq написа:Аз знам, че се протъркват за максимум сезон, 2 , ама въпроса ми беше съвсем различен мога ли да си запазя пръстенчетата, а да си взема само грип за lock-on (би трябвало, щом продават отделно пръстени ODI) .И ако знаете от къде линк
pro-adrenaline написа:BurNiNg_IcE написа:Ram 4130 може ли да се кара с вилка над 160-180 ход? Питам защото търся подобна рамка и момчето ми обяснява, че е нещо като NS Surge, а от тази рамка не съм се интересувал до сега.
Рамката е за dirt и street какви, което изключва да се кара с вилка 160-180. Справка http://www.ram-bikes.com/4130.html
Wooolf написа:дали ще е проблем ако карам в подобен стил на лек FR , с твърда рамка ?
Joker_Here написа:@Wooolf
Не няма да е проблем,даже ще се научиш по-добре да караш,защото нямаш шок който поема камъни и т.н.
@Hamak
От сайт ли искаш да го купуваш?Ако си от софия ти препоръчвам да отидеш в БАС и да пробваш на място.
lub4oo написа:Вираж и обратен завой несъвместими понятия ли са?
BurNiNg_IcE написа:Ram 4130
bulgar4e написа:Извинявай did, не се заяждам, но ако не знаеш как да се реши даден проблем не говори така. Внаги има начин нещо напраевно от човек, да се поправи. Има начин и диска да се оправи, но незнам как. Щом като "чукна" лостчето се оправя за малко, значи е механичен проблем, но незнам как и се надявам някой от форума да помогне. Помогналият ще имаот мен, защото това скърцане е ...
MTB-Master написа:Здравейте, може въпросът ми може да просвочи малко тъп но съм новак. Та имам Raleigh Max Orge и искам да му сложа на baika амортисиорна вилка и искам да попитам каква ще ми трябва и дали са стандартни
bulgar4e написа:Airborneone, карам от две години и сега започнаха. Стандартните за RAM HT2 са дсковетв - 160-ки. А и скърцаха и предните дни в жегата.
HitmanA написа:Някой може ли да ми даде актуални координати на Тони Центровката?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта