KUM4o написа:Предната ми спирачка е Quad deuce FR, днес забелязах, че едното бутало почти не излиза. Когато стисна лостчето, едното буталце се движи нормално, а другото тъкмо тръгне и около него излизат балончета и се чува как излиза въздух. Питането ми е, това е признак, че трябва да се обезвъздуши или, че имам проблем с уплътненията на буталото?
^_WhitE_DeMoN_^ написа:Опитвам се до голяма степен да спестя доставката. Повече хора - по-добре
tenesy написа:KUM4o написа:Предната ми спирачка е Quad deuce FR, днес забелязах, че едното бутало почти не излиза. Когато стисна лостчето, едното буталце се движи нормално, а другото тъкмо тръгне и около него излизат балончета и се чува как излиза въздух. Питането ми е, това е признак, че трябва да се обезвъздуши или, че имам проблем с уплътненията на буталото?
Излиза въздух??? Да не са пневматичниБи трябвало да излиза масло.
Vel0-Mania написа:Днеска си купих вътрешна гума, но на колелото размера е 26х2.10 дали ще има проблем ако е сложа тази ?
penmark написа:Ако се смеси шиманско минерално масло с LHM+ ще има ли проблем за спирачката?
hertz написа:От къде да си купя болтове (обикновени, дори не искам да са цветни просто ми се скъса единя) за плочите на курбелите Truvativ?
sandeto написа:Ще може ли касета срам 9-тка да се кара със обтегач и команда срам 8-мици
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта