PtD написа:Това сме го дъвкали, дъвкали... Не заслужаваш да ти се отговаря.
URNEST написа:Благодаря за отговора.Значи ще трябва да отида до софийската митница и там да се разбирам с митничаритеА как мога да сметна какъв данък ще имам на стока ~400$.
EmZo написа:Добре де, тоя сайт не може да бъде направен по-лесен за работа.
Харесваш си едно колело, цъкаш add to basket и си показва всичко, детайлно.
Пример:
Product Name
Rocky Mountain ETSX 10 2007
18" Laser Red
£1099.99
£1099.99
Sub Total:
£1099.99
Postage Cost:
£50.00
Total:
£1149.99
jivkonik написа:http://bgpost.bg/
Има банер с РЕКЛАМАЦИИ има даден телефонен номер за Международни пратки.... 02/ 949 64 12
Ако пратката ти е експресна звъни на телефона на EMS - 02/931 80 23
Надявам се продавача ти е дал номер на пратката? Иначе трудно ще ти направят справка....
Едит: Е няма да е торкова трудно ако нямаш номер на пратката, но трябва да се разкарваш, а и да плащаш.
codename47 написа:ок, последен въпрос-при поръчка от chainreaction трябва ли при получаването да плащам мито и ддс или не?
did написа:codename47 написа:ок, последен въпрос-при поръчка от chainreaction трябва ли при получаването да плащам мито и ддс или не?
не
URNEST написа:Имам една питанки:
Поръчвайки стока от магазин в територията на EU, тя е необлагаема от данъци и мито.Това значи ли, че тя ще премине митницата и ще ми я донесът на посочения адрес или аз ще трябва да си я взема от митницата.Ако дам адрес с точност до районната ми поща това значи ли, че стоката ще стигне до там без никакви проблеми или ще трябва да ходя до софийската митница да си прибирам пратката?
Ozzie написа:P.S. Ако ще поръчваш от байк-компонентс.де звънкай да направим партия. Мисля, че ме имаш в Skype.
Sp3c7r3 написа:На касата ти дават бележка, с която отиваш на едно гише (не помня номера) и оттам ти дават колета. НО слагаш в бележката 20лв, и случааааааааааааайно при проблеми подпитваш "а дали няма да може да направим нещо... по въпроса?" и туп бележчицата... с 20ката... и земи тоя безпроблемен колет...
Ей, аман от корупционни практики.![]()
stroker написа:... и след това доиде нахъсания младок митнически инспектор...
Sp3c7r3 написа:На касата ти дават бележка, с която отиваш на едно гише (не помня номера) и оттам ти дават колета. НО слагаш в бележката 20лв, и случааааааааааааайно при проблеми подпитваш "а дали няма да може да направим нещо... по въпроса?" и туп бележчицата... с 20ката... и земи тоя безпроблемен колет...
Ей, аман от корупционни практики.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 337 госта