За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот mulltex » Сря Ное 19, 2008 5:39 pm

Анелия написа:Малко офтопик: вярно е, че малкото доходи водят до напълняване. Това е така, защото се ядат некачествени и/или въглехидратни храни. Вечер вместо да си хапне човек 5-6 кюфтета със салатка, прибягва до по-евтиния вариант 2 кюфтета с 1/2 хляб. Ей ги на повечето килограми.
По темата: :bawling: смятах да събирам пари и напролет да се обзавеждам с ново колелце. Тази вечер ще изчислявам дали не е по-изгодно да го купя до края на този месец на кредит и да му платя всички лихви.
Хай дано и заплатите ни се вдигнат с 20% :bowdown:

при мен случая е друг - нямам време за спортуване, не че храната се е влошила :)
и от друга страна когато закъсам много - чак тогава минавам на кюфтета....
Последна промяна mulltex на Сря Ное 19, 2008 6:06 pm, променена общо 1 път
Аватар
mulltex

Рейтинг: 1629

Мнениеот Alpina » Сря Ное 19, 2008 5:49 pm

mulltex написа:...от друга страна когато закъсам много - чак тогава минавам на кюфтета...

Странно, при мен е същото :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Сря Ное 19, 2008 5:57 pm

Poison написа:Несмятам,че това е от толкова голямо значение ! На 14 години съм ..

Т.е. не ядеш и не пиеш, на кола не се возиш? :dunno:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Poison » Сря Ное 19, 2008 6:14 pm

Ям , пия и на кола се возя ;) :dunno:
Poison

Рейтинг: 996

Мнениеот bikerider » Сря Ное 19, 2008 6:33 pm

Е това момче е родено за политик. :evil:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот An Alien Hoopajupe » Сря Ное 19, 2008 6:34 pm

bikerider написа:
did написа:Не я е усетил само този, който не печели и няма какво да губи, т.е. 60% от пишещите тук.

И те ще я усетят, през мама и тати...

:offtopic:
Не знам дали е свързано с кризата или не но

Аз немога да си намеря работа от 2 - 3 месеца ("Поемаме ангажимента да ви се обадим и да се видим за интервю на живо" ) на 18 съм уча ходя на уроци за матура и кандидат-студентски и искам да работя ,но просто не мога да си намеря работа,писнало ми е да разчитам на родителите ми за пари. :offtopic:
Последна промяна An Alien Hoopajupe на Сря Ное 19, 2008 6:37 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
An Alien Hoopajupe

Рейтинг: 1263

Мнениеот did » Сря Ное 19, 2008 6:35 pm

:rofl:

kibikoff, води си записки!

скоро може да защитиш някоя дисертацийка на тема "Влиянието на финансовите кризи върху хората, на които финансовите кризи не влияят."

:rofl:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TeDo_BaPHa » Сря Ное 19, 2008 6:40 pm

:rofl: :bowdown:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Pupinator » Сря Ное 19, 2008 6:50 pm

Poison написа:Господи, до къде я докаръхме..

Всичко в тая държава е с главата надолу ! Немога вече така !!! Писна ми !!!!!!!!!! Може прекалено да ви звучи , но само да завърша махам се от тук и повече няма да стъпя в БЪЛГАРИЯ !! ТОВА НЕ Е СТРАНА , А ПАРОДИЯ НА ТАКАВА !

(с извинение към всички патриоти!!)

Според мен си забравил да отбележиш един много сериозне факт: НИКОЙ В ЧУЖБИНА НЕ ТЕ ЧАКА ДА ОТИДЕШ И ДА МУ ВЗЕМЕШ РАБОТАТА !!! Така че налягай си парцалите и учи.

А относно кризата - според мен най-лошото тепърва предстои.

Относно цената на велосипедите - до колкото ми е известно това повишение на цените бе обявено доста отдавна и даже се изненадвам, че Веломания чак сега решиха да вдигнат цените. По мои лични наблюдения и информаций ;) Веломания се опитаха да задържат ниските цени до последно, но в крайна сметка това повишение бе неизбежно.

Pupinator OUT :combust:
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот Poison » Сря Ное 19, 2008 6:53 pm

Да съм казал, че без учене няма да стане :D

bikerider написа:Е това момче е родено за политик. :evil:

Човек .. БЛАГОДАРЯ за убидата :D Кажи ми,че ставам за политик и ме остави - най-голямата убида :D
Poison

Рейтинг: 996

Мнениеот bikerider » Сря Ное 19, 2008 8:22 pm

An Alien Hoopajupe написа:искам да работя

То само с искане не става.
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Сря Ное 19, 2008 8:57 pm

An Alien Hoopajupe написа:...искам да работя...

Колко хора, които "искат да работят" съм видял, но след седмица сами са се отказвали - идея си нямаш.

Не знам само дали е по-добра стратегията на тези с които си се сблъскал, или мойта да ги оставя сами да видят, че не могат само с "искам"
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Alpina » Пет Ное 21, 2008 9:11 pm

Бих искал да се извиня на хората (писали или чели в тази тема), пред които изказах "мнение", че криза в България няма.
Днес видях че не е така.
Днес попаднах на място и видях с очите си.
Днес осъзнах, че има голям проблем и ми стана гадно.
Дори най-странното за мен е, че това е град, в който няма никаква промишненост и почти никакво по-сериозно производство.
Явно света в който живея последно време ме е карал да я заобикалям по някакъв начин, макар да имам контакти с много и различни хора, и да не се заседявам дълго на едно място, като не разчитам на новините да ми бъдат поднасяни то екрана или на хартойка.
Това обаче не ме оправдава!

Баси глупостите съм писал!

P.S. Твърденията ми обаче, че уволненията и проблемите в Стомана и тези в бившия комбинат за тежко машиностроене в град Радомир остават.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Ное 21, 2008 9:40 pm

Alpina написа:Бих искал да се извиня на хората (писали или чели в тази тема), пред които изказах "мнение", че криза в България няма.
Днес видях че не е така.
Днес попаднах на място и видях с очите си.
Днес осъзнах, че има голям проблем и ми стана гадно.
Дори най-странното за мен е, че това е град, в който няма никаква промишненост и почти никакво по-сериозно производство.
Явно света в който живея последно време ме е карал да я заобикалям по някакъв начин, макар да имам контакти с много и различни хора, и да не се заседявам дълго на едно място, като не разчитам на новините да ми бъдат поднасяни то екрана или на хартойка.
Това обаче не ме оправдава!

Баси глупостите съм писал!Респект, бро! :agree:

P.S. Твърденията ми обаче, че уволненията и проблемите в Стомана и тези в бившия комбинат за тежко машиностроене в град Радомир остават.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Мар 11, 2009 3:56 pm

NovemberCharlie написа:
Анелия написа:Хай дано и заплатите ни се вдигнат с 20% :bowdown:
Цъ! Само с 10% от юни
Малкият мук и тва поряза. :(!: http://dnes.dir.bg/2009/03/11/news4118433.html
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Сря Мар 11, 2009 4:03 pm

Кога ще ходите на театър? :D

:offtopic:

@Alpina: положението е.... страшничко.

НСИ написа:Промишленото производство в България е спаднало с 19% през януари 2009 г. на месечна база и с 13.3% на годишна. Това показват публикуваните във вторник данни на Националния статистически институт (НСИ). За сравнение през декември миналата година промишленото производство отчете минимален ръст от 1.7% спрямо предходния месец, а на годишна база - спад от 8.3%.

С други думи негативните тенденции, свързани с икономическата криза, се задълбочават и в нашата страна, независимо от оценките, че България няма да стигне до отрицателен икономически ръст тази година.

Общият индекс на промишленото производство се определя основно от индекса на преработващата промишленост, който през януари 2009 г. намалява с 21.4% спрямо декември 2008 година.

Намаление е регистрирано при производството на метални изделия, без машини и оборудване - с 66.5%, при производството на изделия от неметални минерални суровини - с 42.1%, на машини и оборудване с общо и специално предназначение - с 25.7%, на хранителни продукти - с 24.8%. Ръст е регистриран при производството на лекарствени вещества и продукти – над три пъти (с 211.2%), и при производството на основни метали (с 20.6%).

На годишна база през януари производството на инвестиционни стоки спада с 35.8%, производството на продукти за междинно потребление - с 29.4%, а на енергийни продукти - със 7.6%.

По предварителни данни оборотът на предприятията от промишлеността през януари 2009 г. в сравнение с предходния месец намалява с 23%. През януари спрямо декември оборотът в преработващата промишленост се срива с 30.4% , а в производството и разпределението на електрическа и топлинна енергия и на газообразни горива спадът е 7.3%.
Последна промяна bikerider на Сря Мар 11, 2009 4:07 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Мар 11, 2009 4:05 pm

bikerider написа:Кога ще ходите на театър? :D
То театъра си го гледеме по цял ден.
Аватар
NovemberCharlie

Предишна

Назад към Общ форум