Nymphetamine, изнасилих се да прочета всичките ти глупости, за да видя все пак дали си казал поне нещо свясно... И чак в последния ти пост, който никой не е пожелал да прочете... Си тръгнал лека полека по правия път! Ти си нищо повече от обслужващ персонал, като всеки друг такъв и това трябва да ти е ясно!!! Като не ти харесва, защо си избрал да работиш с хора?! Като има само два възможни отговора:
1. Много си тъп...
2. За да лапаш парички, с което автоматично си приел недостатъците
Айде има и вариант при който ти си "д-р Куин - лечителката" и просто това ти усмисля живота... Но в който и да е от тези случаи, ти си длъжен да изпълняваш всички желания, дори и капризи на пациента!!! Освен това си длъжен да не допускаш грешки имайки предвид дори само обявените цени на услугите, а какво остава и за реалните... И освен това ако ми вземеш пари и допуснеш грешка по моя вина, аз ще се сърдя на себе си. Обаче ако така ми се направиш на отворен и после се осереш, ще ти напукам манерката!!!
И какъв "специалист" каза че си?!
Аз например уж имам читава лична лекарка или поне така си мисля, чаках 2 години да ме прати при специалист, за един проблем... Още много преди това тя е била длъжна да го забележи, но не го е, освен това наистина "специалист" има само един в България и докато малоумната кучка се накани, той вече беше спрял да практикува... Е айде да ми кажеш как втори път ще проявя подобно търпение... И това наистина не минава за спешно, защото от него няма да умра никога или поне не в близките 50 години... Накрая си отидох на преглед в частна клиника, платих си като поп, но все пак по-малко отколкото щях по клиничните пътеки, освен че щяха да ми изгубят още две години... Примерно бабката която заместваше въпросния непрактикуващ лекар, ми направи някакъв общ тест за нещо което така или иначе не е възможно да имам и аз изтърпях стоически и тези глупости, но вече като тръгна да ме прокарва и по всички клинични пътеки и тя, за абсолютно безполезни за мен неща, даже и в болница искаше да лежа защото ми се полагало еди колко си на година безплатно, не защото ми се налага... А така и нямаше да получа и едно адекватно изследване през това време, какво остава за диагноза или лечение... А аз исках просто шибаната диагноза за да съм сигурен, знам че няма лечение все още... и даже бях готов, да и угодя щом се налага и иска да си смуче крадливата каса, която наистина заслужава това... Еми просто и теглих една и на нея, отидох си на частно и си свърших работата, освен това от тогава до сега не съм си плащал здравните осигуровки, даже съм ходил да прекратя отношенията си със здравната каса и се оказа че е аз нямам правото да се откажа от тази услуга, която не получавам, но и до ден днешен продължавам да съм длъжен да плащам, нещо до което нямам право на достъп, че и лихва ми слагат... Чак и криминално деяние искат да го направят и ако някой ден ме осъдят имам един кратичък списък на лекари които ще "посетя", поне да знам за какво ще лежа... И се надявам никога повече да не ми се налага да ходя на лекар, а на мен и не ми се! И няма да ми се, поне още половин век... Но все нещо спешно може да изскочи, ако не за мен, то за някой близък и ти казвам някой ден някой такъв като теб ще го почна директно с тупаници и после ще си го излежа, мама ви некадърна и нагла! А като си помисля че можеше и аз да стана лекар...
Разбира се аз съм само един прост хамалин и ти го давам като жокер, да има за какво да се хванеш, от 14 годишен правя главно това! Но ти не си нищо повече от това, просто един обслужващ персонал и я ми кажи аз ако дойда у вас да ти пренеса пияното и реша че моя най-добър и резултатен метод е да го изхвърля през балкона и да го хвана долу с батут и така да си го гоня с него до другата дестинация, докато се убие инерцията, ти дали ще си кажеш че клиента няма право и ще се съгласиш с мен? Или направо да е без батут, 'щото ти си платил да го пренеса, не да остане здраво, пък ако си ми симпатичен, може и по стълбите да го сурна и да наблюдавам как ще му се отрази, защото със сигурност няма да пострада толкова много колкото през балкона...
В последно време се занимавам и с диагностика и лечение на PC-та

И там много ме кефят едни такива отворковци като теб, които само за да го погледнат взимат по 50 лева, ама те поне могат да ти дойдат на крака, а лекаря забрави... Вече дали ще открият проблема е друга тема, а дали могат да го оправят трета и дали ще го оправят пета... И колко пари още ще ти искат, никога не се знае, абе баш като лекарите, колеги сме значи... Еми да, има и някакви свестни лекари, но на тях не им е позволено да практикуват и аз не искам да ги убиждаш като ги наричаш колеги... Аз за 30 лева идвам в посочено от клиента време и място, казвам какъв е проблема, предлагам възможни решения и ако клиента не ги харесва, наистина проблема си е негов (до сега не съм имал такъв случай), но ако може да ми предложи по-добър вариант действам... И въпреки че до сега не съм имал нито една грешка, в смисъл да не мога да се справя с даден проблем или пък още по-лошо да го задълбоча, взимам превантивни мерки, това да не е възможно да се случи и не се случва... Разбира се аз не съм учил за това и нямам право да извършвам тази дейност и може би и аз щях да взимам по 50, не по 30 ако се бях набутал за тези глупости, а най парадоксалното е че щях да имам повече клиенти въпреки по-високата цена и същото перфектно качество на услугата... И в този ред на мисли, абе ти за какво си учил 10 години?! Мен до сега никой не ми е умирал...
П.П. Ходете само на частно, там поне знаете за какво плащате, но внимавайте много и там, защото същите нагли копелета са и там! Но няма добър специалист който да не работи и частно, но ако имате късмета още да практикува по някакви облекчени системи, каквато не е нашата, е възползвайте се разбира се...