Транспорт до Боровец?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Транспорт до Боровец?

Мнениеот kupo » Пет Авг 30, 2013 10:05 am

Здравейте,

Нов съм във форума и това е моята първа тема. Искам да ви попитам с какъв транспорт мога да си закарам колелото до Боровец понеже за 3-те почивни дни около 6-ти Септември няма да мога да използвам личния си автомобил?
kupo

Рейтинг: 1200

Re: Транспорт до Боровец?

Мнениеот mariko » Пет Авг 30, 2013 12:27 pm

Ами на самоход само или някой приятел да те закара. От София до Самоков вървят малки автобусчета тип маршрутки, в които няма къде да качиш колело.
Преди време имаше и по-големи авторбуси, но май вече ги няма- поне аз последните години не съм ги виждала. В краен случай може да пробваш като идеш на място да се разбереш с шофьора, но ще се получи само ако той наистина иска да те качи или пък няма много хора.
P.S." Много им се дразня на курорт Боровец, че направили байк-парк, забранили паркирането в курорта, ама няма кой да осигури транспорт на хора с колела до там"
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот moridinbg » Пет Авг 30, 2013 2:00 pm

Автобусите си ги има. Миналото лято дори спряхме един в Кокаляне и ни качи след малко увещания. Тръгват от Автогара Юг (до Интерпред) и са по 6лв до Самоков. На половин час са, така че дори единия да не те качи, след малко може да говориш с другия. като си свалиш колелата става доста по-товарно колелото.
От Самоков маршрутката до Боровец е 2лв, на самоход вече съм забравил колко е, нещо като 30-40 минути.
Аватар
moridinbg

Рейтинг: 2000

Мнениеот kupo » Съб Авг 31, 2013 8:15 am

А има ли опция да си кача колелото на лифта?
kupo

Рейтинг: 1200

Мнениеот spirov92 » Съб Авг 31, 2013 10:44 am

Естествено, че може - в Боровец има байк парк. ;) На ситняковския лифт има куки на седалките, на кабинковия има товарни платформи. Целодневната карта е 20 лв., за еднократно качване с май беше 10...
spirov92

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум