Тъй като на моята рамка пише ДРАГ и е 29, мисля, че е удачно да се намеся

Колкото и да е проблем за някой притежаването на ДРАГ, на мен единствения ми проблем с марката е само рамката. И то не качеството (виждал съм сцепени на невероятни места рамки на марки, за които твърдите, че са най добре като цена/качество), а точно графиките. Всичките посочени по-горе, включително и чуждите марки, са невероятно грозни. И на моята рамка са изключително гадни, нищо че не е от посочените. Не знам кой ги е правил, но това е невероятна комбинация от готини идеи, съсипани от отвратителни детайли. Единствената причина да не си боядисам рамката е гаранцията, и то само защото смятам да я пробвам скоро заради разхлопани гайки за стойките за шишета. Едните дадоха фира още на първото обикаляне на Витоша.
Нямам си рамка на РАМ защото не само, че от БАС (де да ги знам кво им е новото име) я вършат една такава никаква, ами и ми искаха два пъти повече пари. А трудно някой ще ме убеди, че тяхната рамка за 350 кинта (пролетта) е по-готина от на Драг за сто и нещо ми излезе. А ако говорим за графики... ми и тяхната щеше да мине през праховото. Еднакво смотани са ми. На Драг ми харесва карбоновата и някои от шосейките. И на чужди фирми си харесвам. Ама няма.
Та все ми е едно кой е копирал грозотии от другите, но и аз съм чувал, че драг си имат дизайнер, та тая тема си е поизпразнена от съдържание.
А, най същественото. Като стана дума за грипове, кой ви каза, че Скот, Кубе, Спешълайс, Драг и който и да е друг произвеждат ръкавички, грипове, обувки, дрешки и подобни? Това, че са си поръчали с тяхното лого какво друго може да означава? За мен е по-вероятно гриповете на Кубето да са произведени от Кокс, отколкото някой да е крал нещо. Та така.