Трасенце за каране в/около Русе

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Трасенце за каране в/около Русе

Мнениеот victordhrobo » Пон Дек 23, 2013 9:21 pm

Такаааа, с няколко думи,очертава ми се продължителен престой в Русе и ми се иска да се изпозапознаем и с тукашната общност. Така че, давайте да организираме нек'ва среща. Второ,ще съм благодарен да ме светнете къде има пътечки с потенциал да се развият,че както съм свикнал с тази Витоша,ще се видя в приключение ако има само ХС.
Аватар
victordhrobo

Рейтинг: 1200

Re: Трасенце за каране в/около Русе

Мнениеот hitar_potar » Вто Дек 24, 2013 5:56 pm

Най-сериозното, което има тук, са кратки АМ-пътечки, тук-таме с някой и друг изграден скок или вираж. Намират се на изхода на града към София, на Хижа Приста. Няколко на брой са.
Другото, което има в рамките на града - комбинация от стълби и дропове през 1 от горните квартали, квартал Дружба.
Отделно от това, когато е по-топличко редовно правим по 1-2-3 карания на връх Чумерна - катери се по прохода Твърдица-Елена, кото е прясно асфалтиран, и после с гръм и трясък по 1 горска пътечка надоле. :eyebrow:
Относно компанията - повечето работим, има и няколко студента, повечето от които учещи по други градове. А и сега е малко бахърляк из града, особено с тези бруталните мъгли.
Можеш да дадеш някакви координати, да се срещнем, пък и да се знаем как да се намерим ако ще се кара. :)
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Re: Трасенце за каране в/около Русе

Мнениеот victordhrobo » Вто Дек 24, 2013 7:22 pm

Перфектно е като за начало :beer:
Аватар
victordhrobo

Рейтинг: 1200

Назад към Общ форум