Байкпарк Боровец открива сезона с интересна игра и много каране!
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/ ... ts-opening
subritual написа:От досега изградените съм пробвал навярно всичките. Но мисълта ми е, че би било хубаво, ако има поддържани и загладени пътеки с виражи и малки скокчета, за които естествено трябва да се полага труд.
Не бих казал, че съществуващите досега, включително и друсливия път са голямо постижение в тази насока. Всичко ми изглежда съвсем закономерно спрямо манталитета на българина и страната няма скоро да се превърне в по-интересна туристическа дестинация. Лично мнение.
Вече няколко години след пръкването на българските байк паркове наблюдавам само зрелищни откривания и трасета облсужващи основно даун хила.
Разбира се аз не съм компетентен да преценя има ли нужда и възможност на този етап от такива "по-лесни" трасета, но сякаш няма и кой да разясни.
Така, в някои случаи се получава интересния парадокс, по-начинаещи и неориентирани колоездачи, привлечени от "бонусите" да отидат и на място да разберат, че тези трасета не са точно за тях.
Може би, в една друга реалност тази задача се падаше на министерството на спорта или друга отговорна институция.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 380 госта