Здравейте,
Някой скоро да е пътувал със "селските" автобуси около София и да знае как стои въпроса с колелетата? Разрешават ли да се качиш, в багажното ли се слага и т.н. ?
Мерси!
Vorac написа:Междуградските (тези с багажниците) - черпиш шофьора 2/5лв и си готов. Иначе е "забранено" (ако питаш шофьора) :Д
mariko написа:Сутрин около 9-10ч е нещо страшно там- толкова са натъпкани, че и с раница да се качиш е трудно
Andreshk написа:mariko написа:Сутрин около 9-10ч е нещо страшно там- толкова са натъпкани, че и с раница да се качиш е трудно
Така е, но рейсът до Плана (70) прави едва 4 или 5 курса за целия ден и през уикенда в рейса в 10ч. е невиждана гмеж. За пътуващите натам бих препоръчал линия 69 - тръгва от същото място, но върви на 20-30 мин., като е по-добре да се качиш от спирката на Лесотехническия (т.е. предпоследната, преди Г.М.Димитров). Тогава рейсът е почти празен и има къде да си наместиш колелото, така че да не пречи на останалите. Маршрутът на 69 се припокрива с този на 70 до малко след село Железница, но оттам до Плана карането е леко. Миналата година се качвах сравнително често с колелото и не съм имал проблеми с никого.
В рейсовете към Панчарево, Герман и т.н. също съм качвал и колелото, но беше преди 3-4 години и не знам какво е положението сега. Успех!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта