Търся МТВ велобагажник

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Търся МТВ велобагажник

Мнениеот carmo » Пон Юли 28, 2014 2:34 pm

Здравейте, и сори ако питанката ми е на неподходящо място.
За да поясня - не става дума за багажник за кола с който да транспортирам колелета, а за такъв който се монтира на самия байк над задната гума.
На МТВ рамката ми няма отвори за монтаж на нормален трекинг-тип багажник и за това искам такъв , който се захваща към колчето на седалката.
Попаднах на 1 в продавалника, но е пласмасов и едва ли ще издържи палатка и спален чувал. Търся нещо алуминиево или в краен случай стоманено, но да не е як винкел а интелигентно решение, че хем ми се пътува с колело на няколкодневен поход, хем не ми се мъкне всичко в раница. Теренът ще е лек, повечето шосе и черен път, а не як офроуд , та смятам че колчето ще понесе тоя тип "прикачен инвентар" :D
Ако някои е мяркал някъде подобен артикул (може и втора ръка) -моля споделете.
Най любезно благодарско и в очакване!
carmo

Рейтинг: 1930

Re: Търся МТВ велобагажник

Мнениеот mariko » Пон Юли 28, 2014 3:06 pm

"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот carmo » Вто Юли 29, 2014 1:34 pm

Благодарско, точно такъв тип си търся, но ми се ще да е по-евтин и не държа да е "марков" и нов. Тряат пари и за малка палатка, а тя според мен е по-важно да е нова, отколкото багажника, така че се надявам на по-евтини предложения.
Благодарско.
carmo

Мнениеот carmo » Пет Авг 01, 2014 4:02 pm

В крайна сметка си взех това, от същия сайт, щото друго не "изскочи" http://bikescenter.bg/aksesoari-bg/baga ... d-alloy-bg
Надявам се че ще издържи "динамичното натоварване" при написаната товароподемност от 10кг.
carmo

Мнениеот trix » Пет Авг 01, 2014 4:38 pm

По ме кефи тоя от 49. Десет кинта не са разлика за палатка. А и смелите хора са с леки бивакосаци.
Аватар
trix

Рейтинг: 958

Назад към Общ форум