Mobile/GPS чанта за рамка

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Mobile/GPS чанта за рамка

Мнениеот gulliver » Сря Авг 27, 2014 1:45 pm

Здравейте,
Някой дали има или е ползвал подобна чантичка за мобилен телефон/навигация. Интересуват ме отзиви, дали се предлага някъде в България за да я видя на място и дали е подходяща за mtb каране (освен по гладки настилки). В конкретният случай бих искал да я ползвам с Galaxy Note 3. Открих 2 типа:
http://www.amazon.co.uk/dp/B00KFDYY2C/r ... 2J2R80T1PM
или
http://www.amazon.co.uk/BTR-Handlebar-P ... 7NNWR187X7

Благодаря предварително!
gulliver

Рейтинг: 1240

Re: Mobile/GPS чанта за рамка

Мнениеот travel_mate » Сря Авг 27, 2014 2:10 pm

В Русе я има в няколко магазина, иначе аз я поръчах от ebay за 8$ и сега я чакам. Тук и искат 30лв.
travel_mate

Мнениеот capola » Сря Авг 27, 2014 6:29 pm

Аз съм много скептичен към всякакви чанти, които се закачат за колелото, защото поне на мен често ми се случва да си нося велосипеда на рамо. А иначе помисли какво би станало с телефона ти при едно нищо и никакво падане.
Аватар
capola

Рейтинг: 1547

Мнениеот bobivg » Сря Авг 27, 2014 7:36 pm

Бих си купил втората, ако се предлага за детски велосипеди. Защото ми прилича на предпазител за избиване на зъби.
Изображение
Аватар
bobivg

Рейтинг: 1710

Мнениеот Любо » Сря Авг 27, 2014 8:09 pm

Аз имам една Лидълска за подаряване .
Nicolai Ion 16
Аватар
Любо

Рейтинг: 1357

Мнениеот valentin.georgiev » Сря Авг 27, 2014 9:02 pm

Аз имам като първата. Ползвах я с Galaxy S3, съмнявам се да вкараш нещо по-голямо вътре. Успя да я скъсам от Ком до Емине. За немного друсливо ХС става.
Аватар
valentin.georgiev

Рейтинг: 1627

Мнениеот gulliver » Чет Авг 28, 2014 9:44 am

valentin.georgiev написа:Аз имам като първата. Ползвах я с Galaxy S3, съмнявам се да вкараш нещо по-голямо вътре. Успя да я скъсам от Ком до Емине. За немного друсливо ХС става.

На същата марка ли беше? (ако може да се очаква някаква разлика в качеството)

За размера не се притеснявам (според спецификацията на продукта трябва да побере Note 3). И моите очаквания са че вероятно няма да е най-издръжливата част от колелот ... но все пак да се задържа в позицията в която е предвидена и да служи по предназначение.
За падането с колелото съм съгласен, но това е риск който сам си носиш ... и в джоба да ми е телефона, вероятно ще го сполети същата или по лоша съдба.

travel_mate написа:В Русе я има в няколко магазина, иначе аз я поръчах от ebay за 8$ и сега я чакам. Тук и искат 30лв.

Дали случайно въпросните магазини имат сайт с продукта да погледна какво точно предлагат?

Благодаря за отзивите на всички!
gulliver

Мнениеот valentin.georgiev » Чет Авг 28, 2014 10:46 am

Марката не е същата, но като й гледам дизайна много ми прилича. А скъсването беше на един шев, отпред вдясно. Като цяло бих казал, че качеството е добро.
Тук вина сигурно си имам и аз, защото от тази страна бях сложил multitool-a, и той натежаваше отстрани на тръбата. Ако не се слагат тежки неща, или са в средата може да се избегне този минус. А относно колко е добре там да ти е телефона- аз на по- техничните (друсливи) спускания си го взимах в раницата, за да не му прецакам нещо.
Аватар
valentin.georgiev

Рейтинг: 1627

Мнениеот travel_mate » Чет Авг 28, 2014 6:10 pm

Ето http://www.dimibike.com/velosipedi-kolo ... osiped.htm ,аз лично тук я гледах. После мернах в Grabo оферта за 19,99лв пак от някакъв русенски магазин, а накрая както писах, я поръчах от ebay за $7.57 с шишинга. Но си я чакам сега.
travel_mate

Мнениеот hitar_potter » Пет Авг 29, 2014 6:36 pm

В някои магазини на Lidl все още се подмотват подобни (с по-малка „багажна“ част)...
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум