Brave - стил....не знам как да отговоря точно, мисля че се причислявам към шосеен. Ще ползвам велосипеда главно да ходя до работа (шосе, малко черен път, малко камъчета), а също така да кажем в месеца веднъж си правя обход по шосе (да кажем обиколка на язовир батак, хващате ми идеята). Също го ползвам за из града (става дума за град Пловдив, а там има доста павирани улици).
Мислех да взимам шосеен, но няма да мога да го ползвам за горе изброените маршрути. Хибрида ми се струва добра идея, защото мисля че е идеален и за двата вида пътища.
victortrt - Благодаря ти, доста изчерпателен отговор. От това което написа разбирам, че марката лидер са леко боклуци

Първоначално подредбата на спиците породи най-голямо притеснение у мен...Някак ми се струва, че ще се кривят лесно...За скоростите - 7 с ами добре, предния ми беше със 7 и ставаше, макар, че за дългите разстояния са малко
За смяната на скорости....е не съм професионалист, че да ми трябват чак такива комбинирани команди.
В крайна сметка си струва да се вземе. Аз съм 80 килца, надявам се няма чак толкова да имам проблем със спиците...
Едно голямо благодаря за бързите отговори