В началото на ноември имах удоволствието да пробвам един съвсем нов ендуро велосипед, за който в момента мога да ви кажа само няколко неща...
http://www.mtb-bg.com/index.php/product ... -this-bike
penmark написа:Каплите го издават, че не е Драг или Кросс та дори и Спринт. Остава Рам да е.
penmark написа:Да ама само те продават WTB и Pike.
boriss13 написа:Драг F7.![]()
Позналият печели ли велосипеда от сатията?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
penmark написа:Лошото е, че няма място за шише.... тея нещо не са го мислили тва. Мех в раницата не е оферта, само него няма там пък и тежи.
windv написа:По-интересно е според мен не толкова кой е производителя, а дали рамката я правят Те и Тук или са си поръчали готова рамка от Тайван...както се случва с останалите "производители" на по-висок клас колелца у нас. Ако може тази информация да се добави в бъдещата статия ще е яко.
exiteyes написа:penmark написа:Лошото е, че няма място за шише.... тея нещо не са го мислили тва. Мех в раницата не е оферта, само него няма там пък и тежи.
Ох не, ти сериозно ли?
windv написа:По-интересно е според мен не толкова кой е производителя, а дали рамката я правят Те и Тук
outfaced написа:Само седалковата тръба малко са се престарали с оякчаването ... разваля визията.
mentalhead написа:outfaced написа:Само седалковата тръба малко са се престарали с оякчаването ... разваля визията.
Оякчаването е "взето на заем" от Kona Process и лично аз бих предпочел една напречна тръба, която формира триъгълник в тази област. Върши същата работа и стои красиво.
taurus13 написа:особено кат знам че ще го пуснат тва колело за 1600 лв.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 364 госта