Здравейте! Нов съм в нещата и не съм много наясно с нещата относно колелата.Та наскоро ми попадна ей така случайно една рамка mckenzie hill не съм сигурен каква точно е дали е 400 600 700 и т.н. Това което знам със сигурност е ,че рамката е алуминиева , чашките за вилката са от по големите не знам точно как се нарича нарича( oversize ) ? главините на колелата и общо взето всичко останало не по вкуса ми но това няма значение въпроса ми е за рамката размера мисля "Л" по голяма от М със сигурност сравнявах ги с подобно такова.голяма е удобна ми е 26" .
Въпроса ми е има ли смисъл да налея малко пари в тая рамка ... става въпрос за хубава вилка, добър заден шок, добро средно,главини и може би най-важното: Предна хидравлика някое шимано не съм се спрял точно на модел и може би бб5 или 7 за отзад или може и 2 хидравлики със ротори 180 и 160.
Тежа 87кг висок съм 182см ако това има значение (там челни ъгли и прочие не ги знам кое за какво е ).Става въпрос за спирачна сила на скоро настройвах на 1 приятел Промакса.... знам че е пълна трагедия. НО за 10 спирания успях да го докарам да отлепя задната гума 1 пръст а той тежи 110кг!!!!С мен.. предно салто.
Казвайте какво да правя да зае.авам рамката или докато е време да започвам работа по нея ?
Благодаря предварително!
И се моля да ме извините ако нещо не е наред с темата ми.7
П.С Ако има значение колелото ще се кара навсякъде между селата (крос кънтри или там както се нарича) в Родопите спускания по асфалт 40 50 км.. и от време на време в някоя горичка ей така колкото да си вдигнем малко адреналина . Стила ми на каране е ... по-скоро безразсъден ( агресивен) за това държа на спирачките и на здравината на рамката .