Мнение за очила

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение за очила

Мнениеот Joro_123 » Съб Дек 12, 2015 9:29 am

Здравейте поръчах си очила http://screambikes.eu/bg/slanchevi-ochi ... blade.html.
Понеже нямах намерение да давам много пари защото съм начинаещ и си ги взимам колко да ми пазят очите от прах и слънцето.
Искам да ви чуя мнението.

БЛАГОДАРЯ ВИ .
КАРАЙТЕ С УСМИВКА
Joro_123

Рейтинг: 1200

Re: Мнение за очила

Мнениеот Alexi » Съб Дек 12, 2015 9:46 am

админа беше написал статия за тия очила ,потърси я .. заключението в общи линии беше че биват ,за парите си
Аватар
Alexi

Рейтинг: 2000

Мнениеот donpeev » Съб Дек 12, 2015 3:34 pm

За тия пари какво очаквате? Това са си евтини пластмасови очила. Компромис може да се направи с евтина помпа, грипове или някакви не толкова важни аксесоари. С очилата не се прави компромис. Карал съм с евтини, еми като си взех по-хубави (хубавото е скъпо) разликата е огромна. Очите не се натоварват, картината не се изкривява и т.н. Съветвам те да идеш в някоя оптика и да си вземеш хубави спортни очила (60+лв.) И ако все пак държиш на евтиното в алиексрес има от 3 до 10 долара такива.
Любовта на хората прави един отбор голям!
Аватар
donpeev

Рейтинг: 1234

Мнениеот victortrt » Пон Дек 14, 2015 2:45 pm

1+ за горното мнение. Аз реших да не спестявам от очила и си взех май тези http://www.r2.cz/en/glasses/sport-sungl ... ack-at063/ от оптиката на Мария Луиза и Цар Симеон /това в София/. Вярно бяха над 60 лева, но се сменят плаките - тъмни за плаж, лято, планина и т.н., бели за колоездене, но май пак със защита от УВЛ и оранжеви, които са перфектни за каране в условия на намалена видимост /сумрак, мъгла, гора/.
Имат си и калъфче, за очилата, калъфчета за плаките, парцалче и кутия с цип.
victortrt

Рейтинг: 1759

Назад към Общ форум